Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben és közelében ázsiai fiúk? (:
Debrecenből (!) és közeléből szeretnék ismerkedni ázsiai fiúkkal kapcsolat céljából! Tudnátok ajánlani nekem helyeket , ahol rájuk találhatok?
Köszönöm! :)
Utálom Debrecent!
Az ottani lányoknak minden jobb a fehér fiúknál! :(
Én ezt megcáfolnám! Nekem eddig 4 fehér barátom volt és akiket ismerek, nekik is mind az van és nincs semmi bajuk, nem is akarnák mást. De én most szeretném "kipróbálni", hogy milyen lehet velük.
Egyébként első: nem sok kínai van itt, amiről tudok, csak a Spar és az InterSpar tetején a kínait, a belvárosban a Belvárosi Üzletláncot 8asszem valahogy így hívják) és az Ázsia Centert ismerem. :/ Te tudsz más helyet is?
Egyszerűen imádom a gyönyörű szemüket és különlegesnek tartom őket, nagyon szexisnek! :) És kösz a tájékoztatást, de ezt eddig is tudtam és nem érdekel, engem nem ez érdekel! ;) A lényeg, hogy szeressen!
És most már a kérdésre is szeretnék válaszokat kapni! Köszönöm! :)
Én koreai származású vagyok, csak Pesten lakok :( Kár, hogy errefelé kevés olyan ember lakik, mint te =D
Ja és a #5nek üzenem, hogy ugyan semmi köze hozzá, de egyáltalán nincs kisebb farkam :P Meg amúgy is, amelyik lány farokméret alapján választ párt, az annyit is ér! :P
19/F
# 8/9
"Ja és a #5nek üzenem, hogy ugyan semmi köze hozzá, de egyáltalán nincs kisebb farkam :P"
Honnan vagy te ebben olyan biztos kicsi baratom?:D
Na de mind1 a kerdezo ugyis leirta, hogy neki nem a meret szal targytalan mostmar a tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!