Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hol lehet megismerni ázsiai csajokat? Kinaiak, japánok stb. Tudtok helyet ahol szoktak gyülni?
#3 az, de a kutya se beszélt arról???
Miért próbálod elterelni a témát a kérdésről? Senki nem beszélt a fekete férfiak tárgyiasításáról, üljél le a s-ggedre.
Itt mindenki rászistá, még te is :D Csak te próbálsz libsinek tűnni, csak nem megy jól.
Gyurcsány Fletóval, Pozsgay Imivel haverkodhatnál azok voltak még ilyen köpönyegforgatóak.
Sárga csajokat (vietnami, koreai, kínai, japán stb.) sokat láttam a Doberdó utca környékén meg persze az egyetemnél.
De ha leülsz az egyes villamos egyetem téri megállójánál, akkor egy óra alatt helyedbe megy neked vagy vagy 20-30.
Feketéket meg töményen a Csokonai Gimi előtt látsz, oda szoktak járni sportolni, zenélni (2-es villamos)
Kinek a pap kinek a paplan!
Én is szimpatizálok az ázsiai lányokkal, de igazából a kedves mosolygós csevegős Hölgyek jönnek be!
Tehát ha az ázsiai nem ilyen lenne, azért mert "vágottszemű" nem kellene!
Ezért az utolsó mondatért kár volt!
Inkább prosztó volt mint szellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!