Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai lányokkal hol lehet ismerkedni Bpn?
Kínai piac és hasonlókra nem vagyok kíváncsi.
Örülnék ha konkrét helyet vagy bármit tudnátok ajánlani.
22/F
Magyarországon vannak ázsia prostik?:O hol?
És miért nem ismerkednének ?:(
Nos, mivel no vagyok igy nem nagyon vagyok jaratos a dologban :D. De vannak, csak gondolom nem egy rosszlanyok.hu kategoriak.
Amugy mert ok ilyenek. De ezen nem kell csodalkozni. A japanok es a kinaiak pedig pont azok, akik csak nagyon nehezen fogadnak el kozelebbi baratnak, vagy parnak egy kulfoldit, nagyon zarkozott ez a ket nep(+ a vietnamiak is). De egy koreai mar lehet jobban baratkozik, ismerkedik. Valtozo.
Amugy voltak osztalytarsaim azsia fiuk es lanyok, de a 10-bol csak egyetlen egy beszelgetett velem, a tobbi megsem akarta probalni, inkabb egymassal foglalkoztak.
Van itt megjelenő kínai újság, abban találtok hirdetéseket, csak egy okostelefon és a megfelelő alkalmazás kell hozzá, hogy eltudjátok olvasni.
Többet nem mondok, a többit tessék kitalálni :F
A volt szobatársam japán lány, magyar pasija van. Ismerkednek, és nem csak családostul jönnek. (Japánban promózzák a magyar orvosi képzéseket, nekik marha olcsó és viszonylag színvonalas az itteni oktatás)
Viszont szerintem marha nagy tahóság csak azért ismerkedni, mert ilyen-olyan rasszjegyei vannak :)
https://www.youtube.com/watch?v=zWFQ1uiD8LA
Ez a lány gyönyörűen összefoglalja :D
(Egyébként egyetemek, egyetemek környéke, egyetemisták törzshelyei amiket ajánlanék, ha már muszáj...)
Nekem anyám magyar, apám kínai. Így félvérként is inkább a keleti vonások az erősebbek de egyébként a nyitottságom azon múlik hogyan közelednek hozzám. Sokszor volt hogy a nyílt utcán jöttek hozzám emberek "Dugjunk egyet a meki wc -ben" , "Van nálam 10.000 megkapod ha kiverhetem rád " szövegekkel, azokat nyilván nemfogom mosollyal tolerálni de vannak egész rendesek is akikkel idegen is jól eltudok beszélgetni.
Magamat ismerve elég sokat számít az első benyomás ha idegenről van szó.
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!