Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igénytelennek tartanál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelennek tartanál egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Akiről tudod, hogy nem megy neki rosszul anyagilag, de alig költ magára, és egyszerűen öltözik.

Nagyon kevés ruhája van, azok is inkább alapdarabok, és nem márkásak.

Ilyesmi stílusban öltözik:

[link]

[link]

(A nagyon kevés alatt tényleg nagyon keveset kell érteni, ilyen 5 nadrág, 7 felső...)

2015. nov. 1. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5 nadrág meg 7 felső mióta kevés?

Amúgy nálam pozitívum lenne, ha valóban kevés ruhát vesz magának egy lány, de ez nem kevés.

2015. nov. 1. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Fogalomzavarban szenvedsz. Az igénytelen embereknek a ruháik vagy azok összeállításai is igénytelenk. Ezekben semmi kivetnivaló nincs. 5 gatya meg rengeteg sok. Nekem csak kb 2 van amiket szoktam hordani... :D
2015. nov. 1. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezek a darabok nem igénytelenek, maximum enyhén konzervatívak. Semmi baj nincs velük. Az én kedvenc ruhadarabom egy viseltes málhamellény.
2015. nov. 2. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de miért lenne igénytelen? Amíg nem rohad a keze és van olyan szaga, hogy a borz sírva könyörög a receptért, addig nem igénytelen. :) Pusztán ez a stílusa.
2016. ápr. 23. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!