Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelennek tartanál egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Akiről tudod, hogy nem megy neki rosszul anyagilag, de alig költ magára, és egyszerűen öltözik.
Nagyon kevés ruhája van, azok is inkább alapdarabok, és nem márkásak.
Ilyesmi stílusban öltözik:
(A nagyon kevés alatt tényleg nagyon keveset kell érteni, ilyen 5 nadrág, 7 felső...)
2015. nov. 1. 18:59
1/14 opened paradise válasza:
"5 nadrág"
Volt idő,mikor A GATYÁM volt csak :D
Nem.
2/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ez a style. Állati csinos. Tetszetős.
3/14 anonim válasza:
Ezek ruhák egyáltalán nem igénytelenek. 27/F
4/14 anonim válasza:
Emiatt semmiképpen nem,de nem csak ennyiből áll egy ember.
5/14 anonim válasza:
Nekem két farmerom van, ami normális, meg 2 nyári a kínaiból 1200-ért.
6/14 anonim válasza:
Nem. Nagyon szimpatikus lenne nekem, mivel nem támogatja a "gyors divatot" (fast fashion).
https://www.youtube.com/watch?v=OaGp5_Sfbss
Szeretem az egyszerű és praktikus megjelenésű lányokat, a magassarkútól pedig egyenesen kiver a víz.
7/14 anonim válasza:
De klisés. Exem volt ilyesmi, vagy lehet pont Te voltál az.
8/14 anonim válasza:
Nekem szimpatikusak a nem divatos lányok. Az a tapasztalatom, hogy minél többet foglalkozik valaki azzal, hogy divatos legyen, annál ostobább és érzelemmentesebb. Általában gyenge jellemre utal ha valaki másoknak akar megfelelni. A sminket is utálom csajokon.
9/14 anonim válasza:
Nincs ezekkel a ruhákkal semmi gond, feltéve, hogy alapból jól nézel ki.
10/14 anonim válasza:
Ha jó az alakod akkor jól nézel ki ezekben a ruhákban.
Ha valaki tényleg szép kedves arcra is és az alakja is jó akkor nem számít h mennyire divatos mert szakadtan is lehet szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!