Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzéhesnek tartanál?
Szeretek vásárolni, föleg ruhát és fehérnemüt, ezekböl hetente veszek egyet minimum. Designer parfümökböl (20 ezer Ft-töl felfelé) szintén beújítok egyet szezononként, mivel imádom az illatokat. Utazni legalább ennyire.
Saját keresetböl persze.
22N
Ha a saját keresetedből csinálod,akkor felőlem azt csinálsz vele amit akarsz.Az nem pénzéhesség.
Ha megkeresed rá,senkit nem fog érdekelni. :)
saját keresetedből,azt sem bánom ha belövöd minden délután
jó persze hülyeség amit írtál,mert ez ilyen,unalomból vásárolok de menő vagyok p**cikat nem szeretem,mert alapból irritálnak
igaz engem sok mindenki irritál
de saját keresetüket az utcára is szórhatnák :D az a része nem érdekel,a természete már olyan amilyen az más téma...baj nem jár egyedül ugye :,D
Hat igen egy dokival nem art elbeszélgetni,mert mi lesz ha elfogy a pénz? Nem tudsz vasárolni és bedordulsz.
A vasárlás egy örömszerzési forma és mint igy szenvedélybetegség is.
Pénzéhes nem vagy.
Ez már függőség.
De amúgy mivel a saját pénzedet költöd így félig lesz**arnám. De lehet h elvinnélek egy dokihoz.
A pénzéhes olyan pasit keres, aki mindezt finanszírozza, az nem te vagy.
Gondolkodhatnál te is, mi hiányzik ennyire az életedből, amit a vásárlásokkal pótolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!