Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te lennél valaki szeretője,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te lennél valaki szeretője, vagy tartanál szeretőt?

Figyelt kérdés
Ha lehet indokold is meg a válaszod.
2013. aug. 10. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, igen. Most itt nem részletezem.
2013. aug. 10. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze. Ez ugye szexkapcsolat lenne, ami kifejezetten praktikus. Meg lenne a nélkülözhetetlen szex egy állandó barátnő nyűgje nélkül... :)
2013. aug. 10. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem lenne hozzá gyomrom.

2013. aug. 10. 17:39
 4/9 Shai-Hulud ***** válasza:

Vékony héja de vékony héja

Van a piros almának.

Szép szeretője de szép szeretője

Van a magyar bakának.

Naná, mi az hogy! :-)

2013. aug. 10. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
igen, igen. mert ez egy egyszerű kapcsolati forma, win-win megoldás
2013. aug. 10. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Világ életemben úgy gondoltam, hogy okádék dolog a megcsalás, és ehhez még mindig tartom magam, de vannak esetek... amikor ha nem is jár a "feloldozás", de valamilyen szinten... érthető... Szeretőnek LENNI! De nem tartani. Arra nincs mentség.

20/L

2013. aug. 11. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Világ életedben:DDD mondja ezt egy 20 éves. Tudod, soha ne mondd, hogy soha...ehhez tartsd magad. És ne ítélj....
2013. aug. 11. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha már kioktatjuk egymást:

mióta jelent a "világ életemben" kifejezés konkrét időintervallumot? Tudtommal ez azt fejezi ki, hogy "amióta az eszemet tudom", vagyis igen, 20 éves vagyok jelenleg, és eddigi éveim során így vélekedtem.

Ahhoz pedig, hogy mihez tartsam magam, köszönöm a tanácsot, meglátjuk, hogy élek-e vele.:)

És nehéz nem ítélni, mikor egy ilyen szituációban vagyok. És attól függetlenül, hogy soha embert még nem szerettem úgy, mint az exemet, akinek új nője van, de szerelmet vall nekem és nem kevés időt töltünk együtt, igenis úgy érzem, hogy hibát követ el azzal, hogy >két vasat tart a tűzbe<.

A világ életében 20/L

2013. aug. 11. 16:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát, akkor én vagyok a csodabogár, aki nem is tartana, és nem is lenne.

Sőt, elítéli azt, aki teszi...

Felesleges kioktatni a másikat ha akarsz valamibe bele kötni, abba köss bele, amit ír, nem a mondatszerkezetbe, vagy fogalmazásába.

2013. aug. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!