Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha unalmas az életem de szeretőt nem akarok?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy nincsenek barátaim és nem is nagyon tudok szerezni ,mert nem járok sehová sulit szeptembertől kezdek vagyis ez csak tanfolyam 5 hónap, a barátommal minden nap együtt alszunk és napközben is együtt vagyunk,ha nem dolgozik vagy nekem nincs valami dolgom.Az ami zavar,hogy neki sincsenek barátai mert úgy alakult ,hogy mindenkivel megszakadt a kapcsolata közös baráti társaságunk volt de mindenki ment mindenfelé és ketten maradtunk ,hogyan szerezzek barátokat?vagy mit találjak ki,hogy ne legyen ilyen unalmas?Szoktunk ketten elmenni programokat csinálni de anyagilag most nem állunk olyan jól mint régen tehát már csak nagyon ritkán megyünk bárhová is.2013. júl. 7. 23:22
1/3 anonim válasza:
Már ne is haragudj meg, de hogy jön ide a szerető...?
2/3 A kérdező kommentje:
úgy,hogy az feldobná az életem ,mert már volt de nem akarom megcsalni a barátomat.
2013. júl. 7. 23:29
3/3 PéterPálka válasza:
Neked most szex hiányod van, vagy csak valami elfoglaltság kellene (pl. baráti társaság), hogy ne unatkozz?
Az utóbbira nem feltétlenül a szerető a megoldás.
Az előbbire viszont a barátod tudna megoldást, de lehet, hogy nagy az étvágybeli különbség köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!