Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz, ha baráti jelleggel találkozni akarok az exemmel?
Nem fogja félreérteni ha mondjuk elhívom valahovà hogy beszélgessünk egy kicsit, mint régen? Jòba maradtunk, baràtok vagyunk és néha neten keresztül szoktunk is beszélni, de most szeretnék élõben is talàlkozni vele, csak hogy mi újsàg, hogy van stb., Mert màr régen làttam és szeretném ha jelen maradnànk egymàs életébe és tartanànk a kapcsolatot baràti szinten.
Szerintetek ez félreérthetõ, esetleg úgy tünhet mit ha bepròbàlkoznék nàla? Mert valòjàban tényleg csak egy baràti beszélgetést szeretnék. Hogy hívjam el úgy ne értse félre? (Attòl tartok még a végén bepròbàlkozik nàlam) Vagy ha elhívom mindenképpen azt fogja gondolni, hogy randit kérek tõle? Segítsetek, nem akarok cikisen kijönni a szitubòl...
Én: 20/L exbaràtom: 20/F
Exem szakított velem, mert màr nem szeretett. De ha néha beszélgetünk tesz finom utalàsokat arra hogy de jò lenne megint együtt. Meg folyton emlékeket hoz fel, meg hogy én voltam az eddigi legjobb baràtnõje, és ez meg az nagyon hiànyozni szokott neki, stb... De én màr abszolút nem akarok tõle semmit, màsik fiú érdekel. És ezt õ is tudja, és pont ezért is fogja vissza magàt ha beszélünk. De félek hogy élõben nem fognà vissza magàt, azt hinné van még esélye és mondjuk megcsòkolna... Ettõl tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!