Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem gáz, ha baráti jelleggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz, ha baráti jelleggel találkozni akarok az exemmel?

Figyelt kérdés

Nem fogja félreérteni ha mondjuk elhívom valahovà hogy beszélgessünk egy kicsit, mint régen? Jòba maradtunk, baràtok vagyunk és néha neten keresztül szoktunk is beszélni, de most szeretnék élõben is talàlkozni vele, csak hogy mi újsàg, hogy van stb., Mert màr régen làttam és szeretném ha jelen maradnànk egymàs életébe és tartanànk a kapcsolatot baràti szinten.

Szerintetek ez félreérthetõ, esetleg úgy tünhet mit ha bepròbàlkoznék nàla? Mert valòjàban tényleg csak egy baràti beszélgetést szeretnék. Hogy hívjam el úgy ne értse félre? (Attòl tartok még a végén bepròbàlkozik nàlam) Vagy ha elhívom mindenképpen azt fogja gondolni, hogy randit kérek tõle? Segítsetek, nem akarok cikisen kijönni a szitubòl...

2013. júl. 3. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
ki - és milyen nemű- és miért számított?
2013. júl. 3. 09:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp mondd neki hogy barátilag akarsz vele találkozni. Nem lesz semmi baj belőle, ha megmondod, hogy a félreértések elkerülése végett csak baráti találkára gondolsz.
2013. júl. 3. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Elöször magaddal kellene tisztába jönnöd, hogy mit is akarsz? (De önbecsapás nélkül!!!! Jelenleg csak átvágod a saját fejedet.)
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, ha ő is szeretne veled barátkozni, és míg egyikőtöknek sincs másik kapcsolata. Kevés ember tolerálja, ha a párja barátkozik az exével. Ezért ha neki, vagy neked lesz/van új kapcsolata, nem kéne erőltetni az egészet.
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi értelme egy ilyen találkozásnak..
2013. júl. 3. 09:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát, nekem mindegy. De én nem tenném.
2013. júl. 3. 09:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Én: 20/L exbaràtom: 20/F

Exem szakított velem, mert màr nem szeretett. De ha néha beszélgetünk tesz finom utalàsokat arra hogy de jò lenne megint együtt. Meg folyton emlékeket hoz fel, meg hogy én voltam az eddigi legjobb baràtnõje, és ez meg az nagyon hiànyozni szokott neki, stb... De én màr abszolút nem akarok tõle semmit, màsik fiú érdekel. És ezt õ is tudja, és pont ezért is fogja vissza magàt ha beszélünk. De félek hogy élõben nem fognà vissza magàt, azt hinné van még esélye és mondjuk megcsòkolna... Ettõl tartok.

2013. júl. 3. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igy nem kellene.Ha ő egy kicsit többet érez akkor abból csak galiba van.Nem kell erőltetni a dolgot,mert valakinek fálni fog...
2013. júl. 3. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Arra az időre amíg "együtt vagytok", úgy érezné, hogy tök jó, de csak mert veled van. Aztán szépen mindenki megy haza és sokkal szarabbul fogja érezni magát, mint előtte. Nem kéne felbolygatni a nagyjából már leülepedett érzéseit.
2013. júl. 3. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj. Szerintem legy onmagaddal es vele is teljesen oszinte. Ha erzelmeid vannak meg iranta akkor ne tegy ugy mintha csak baratnak akarnad, ha meg nincsenek akkor ereztesd vele hogy nem a parkapcsolat a tet (vagy a szex) hanem egy kis baratkozas.
2013. júl. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!