Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány vagy nő, akinek szeretője van a párja mellett és nincs lelkiismereti gondja?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 11:31
1/24 anonim válasza:
hhamég tudnád mennyi!
és az iylenek szoktak általáb a alegjobbna kiborulni, ha velemyilk elhagyja őket...írónikus nem?!
2/24 anonim válasza:
Nekem tény, hogy nincs szeretőm, tehát nem tudom. De valószínűleg, ha valaki már szeretőt tart, akkor az azt jelenti, hogy a párját nem szereti. Így kevés az a lelkiismereti gondja.
Viszont ha velem ez így lenne én igenis elmondanék mindent a barátomnak. Nekem ez nem menne egyszerűen.
5/24 anonim válasza:
A nőknek NINCS lelkiismerete szóval ami nincs azzal nem lehet gond sem. Utána ha meg a csávó hibázik egyet akkor rögtön gátlástalanul támadni fogja érte a csaj... Fair mi?
7/24 anonim válasza:
Szerintem rosszul van feltéve a kérdés, hiszen ha valakinek szeretője van, az már eleve nem lehet lelkiismeret-furdalásos egyén, ha pedig lelkiismereti problémát okozna nála a megcsalás, akkor nem lenne szeretője.
8/24 anonim válasza:
Ha sok okuk van a megcsalásra, akkor félretudják tenni a lelkiismeretüket hidd el. N
9/24 anonim válasza:
"Ha sok okuk van a megcsalásra"
Ja ilyen "hatalmas" okok, mint "jááááj a Rezső csúnyát mondott az új fjizujámja" meg "jáááj az ő farka csak 16 centi hát ez olyan kevéééés"
10/24 anonim válasza:
9!
Mit tudsz Te az én okaimról? semmit, akkor meg hallgassál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!