Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány vagy nő, akinek szeretője van a párja mellett és nincs lelkiismereti gondja?
tegnap 23:59
Ez már évszázadok óta így működik. :D
Hány éves vagy és hány éves a szeretőd? Érzelmeket is észrevettél már vagy még kevés ideje tart?
A férjed mit nem ad meg neked? Próbáltátok megoldani?
Újabb ékes bizonyíték a női lelkiismeret totális hiányára :D
Bizony, a nagy szerelmek egy idő után elmúlnak, s akkorára már ott van(nak) a gyerek(ek)...
Én fodrász vagyok lassan 20 éve. A fodrásznál mindent meg lehet tudni...
Elképesztően kevés kuncsaftom van, akinek ne lett volna, vagy ne lenne szeretője! Olyanoknak is van, akiről az életben nem hittem volna! Újabban ezek a "kóbor-numerák" mennek, amikor sokszor azt sem tudják hogy kinek, csak odatartják...
Lelkiismereti gond? Igen, az első alkalommal szokott felmerülni, aztán eltűnik, mint ha sohasem lett volna...
Rohadt undorító világot élünk, semmi sem számít értéknek és senkinek nem mond semmit a hűség, összetartás, kitartás? Pontozzatok le, akkor is ez a véleményem!
Megtehettem volna én is, hogy szeretőt tartok, de nem tudtam volna tükörbe nézni. Ott hagytam egy házat, amit közösen építettünk fel, rengeteg pénzt öltem bele. Egy idő után tönkrement a kapcsolatunk, annyira, hogy már nem tudtunk semmit javítani rajta. Az lett volna a legkényelmesebb, ha szerető után nézek és maradok az anyagi biztonságban. Mégsem így tettem, mert a belem kifordul a sok álszent "jajdeboldogcsaládvagyunk"-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!