Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány vagy nő, akinek szeretője van a párja mellett és nincs lelkiismereti gondja?

Figyelt kérdés

2013. aug. 5. 11:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem rólad beszélek hanem általánosságban az összes csajtársaidról... "Akinek nem inge..."

2013. aug. 5. 11:43
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

ne általánosítsunk, mert ez marhaság

aki ezt teszi, az viszont nem hajlandó dönteni, szóval nem értek egyet ezzel

lett volna okom, de nem tettem, inkább a válást választottam, szeretek nyugodtan aludni

2013. aug. 5. 11:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerencsére van sok, én is dugok egy párat.
2013. aug. 5. 11:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Van. Attól függ milyen a kapcsolata a "párjával",és mi okból vannak még mindig együtt.
2013. aug. 5. 11:54
 15/24 anonim ***** válasza:
De szeretnék én is egy szeretőt...
2013. aug. 5. 11:56
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

"Ha sok okuk van a megcsalásra, akkor félretudják tenni a lelkiismeretüket hidd el. N"

Nem kell mentséget keresni arra, hogy valaki aljas módon megcsalja a párját, a megcsalás attól még megcsalás marad. Teljesen felesleges nyugtatgatni magad, hogy "mert nem becsül meg" vagy "mert szemétül bánik velem és a szeretőmtől mindent megkapok".

Minden ember, aki csalja a másikat, talál okot arra, hogy miért teszi. De az, hogy azt a bizonyos "miértet" esetleg a megfelelő módon kezelje (ergo elváljon) már nem meri meglépni, mert akkor a kis megszokott kényelmétől kéne megválnia.

32/N

2013. aug. 5. 12:51
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

A nők alapvetően normálisak és van lelkiismeretük. Ugyanolyan értékes emberek mint bárki más. Amikor megcsalásra adják a fejüket az egy hosszabb lélekőrlő folyamat eredménye. Voltam már férjes asszony szeretője akinek az élete nem királylányos tündérmese. Beszélgettem is sokkal. Mindegyiknek volt lelkiismereti gondja de ezzel lehet együtt élni, viszont élve eltemetve lenni sokkal rosszabb akármit is mond a sok inkompetens erkölcscsősz!

28F

2013. aug. 5. 16:04
 18/24 anonim ***** válasza:

ma 12:51

Aljas??? :DDD

Nem tudod milyen bánásmódok vannak amikhez képest egy megcsalás kismiska! :D

Nem volt benne részed soha, akkor meg mit ítélkezel? :D

2013. aug. 5. 16:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy megy hogy ma csúnyán néznek rá holnap meg megcsalja!!! Ez szinte mindig egy nagyon hosszú lélekőrlő folyamat utolsó állomása a szétválás előtt.

Sokszor évek gyötrelme megaláztatása és koplaltatása vezet el ide. Amikor a nő önbecsülését már a sárba tiporta a férj a dolgaival akkor szokott ez jönni. Persze ilyenkor a legtöbben még mindig csak tűrnek. Kisgyerek van, meg nincs hová mennie meg ilyenek. Hidd el tudom hogy megy ez.

2013. aug. 5. 16:10
 20/24 anonim válasza:
47%

17-es,köszönjük szépen!

Nekem is van,és nincs lelki problémám emiatt. Okkal nem lépek ki házasságomból,egy 3 és egy 10 éves ok miatt. Fontosabb számomra az ő életük,és egyébként teljesen normálisan viselkedünk a férjemmel egymással. A szerelem elmúlik,akár tetszik,akár nem. De attól még nekem is jogom van ahhoz,hogy "boldog" legyek. Ha nem így,hát úgy... És amit nem tud,az nem fáj. ennyi.

2013. aug. 5. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!