Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínesnek tartanál egy ilyen lányt?
Egy vásárlás alkalmával 30 ezret simán elkölt plázaboltokban. És még csak nem is vesz sok mindent, legutóbb pl egy szövetkabát, egy (mű)bőrdzseki, egy szoknya, egy ing, egy kötött sál, egy hosszúujjú felső
22 éves
Ennek mi köze a felszínességhez?
Inkább a vásárlásmániához van.
Vagy mire gondolsz?
Nem járt be több plázát,és felszínesen válogatott a ruhák között?
Nem volt elég alapos?
Ha a sajat penzet kolti, de tolem nem varja el, hogy ezeket megvegyem neki akkor nem. Az mar mas lenne ha az en penzem szeretne kolteni :D
(Egy normalis szovetkabat egyebkent csak maga 30+ ezer.)
amíg nem az én pénzemet költi és azon kívül ki tudja fizetni a számláit akkor nincs probléma.
De egy idő után betegesnek tartanám.
Nem tudom ti hol éltek, de ha 30 ezer forint nála kifut ennyi mindent akkor k...rvajol oldja meg a dolgokat és nem a legdrágább cuccokat veszi....
Kínaibol vagy turkálobol nem veszel meg ennyi mindent 30 ezerbol.....
A másik az ő pénze had költse arra amire akarja!! Én kapásbol elküldöm azt az embert aki beleszól abba, hogy mire költöm a saját pénzemet.... Senki se akarja már behatárolni a másikat, ha csak nem együtt élnek, bár akkor se mert gondolom előzetesne emg lettek beszélve az anyagiak ki hogy dobja szét a pénzét.......
A harmadik dolog, nem tart olyan sokáig 30 ezer forint, még 100 ezer forintot se tart félóránál tovább elkölteni ruhákra amilyne árak vannak, és akkor nem luxusmárkárol! beszéltem... SAJNOS..... Pedig szerintem igénye mindenkinek van a jóra meg a szépre! Csak hát már a sz..r ócska cuccokat is több ezer forintokért adják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!