Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felszínesnek tartanál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínesnek tartanál egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Egy vásárlás alkalmával 30 ezret simán elkölt plázaboltokban. És még csak nem is vesz sok mindent, legutóbb pl egy szövetkabát, egy (mű)bőrdzseki, egy szoknya, egy ing, egy kötött sál, egy hosszúujjú felső

22 éves

2015. aug. 21. 18:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igenytelen vagy. Nekem az egyik szovetkabatom volt a mangoban 75 ezer huf regebben. En ennel sokkal gyskranban veszek ruhanemut, cipot. Bar en onallo kereso no vagyok. N
2015. aug. 22. 04:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó,nekem is van saját keresetem (lehet, le is fordulnál a székről, ha megtudnád, mennyi), pont ezért nem fogok egy márkanév miatt elnézni plussz 2 nullát még az összeg végén.
2015. aug. 22. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:

:D:D:DDDDDDDDDd Baaaaszki :D Igen azért igénytelen, mert nem 80ezres szövetkabátot vesz.

Atya Isten.

Divat-, és stílustervezőként kijelenthetem, hogy a ruházkodás minősége nem az árban mutatkozik meg.

Én szigorú költségvetést vezetek, így minden forintról tudok mire költöm.

Most is teljesen szükségszerűen költekeztem. 22.000 forintból vettem 7 gyönyörű ujjatlan blúzt, és egy nadrágot, meg egy cipőt. Tádámm 70%-os leértékelések. Végül elment a fizetésemből több mint 30.000 ft ruházatra, de még így sincs pulcsim.

A mai viszonylatban ez már nem pénz. Igazából nagyon szomorú, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak azt sem, hogy évente 4x, ennyit költhessenek magukra. Elkeserítő, hogy ez luxusnak számít.

Úgy tartom, hogy nem azért élek, hogy dolgozzak. Hanem azért dolgozok, hogy éljek. Ez pedig nem egyenlő a megélhetéssel.

Arra törekszem, hogy (nem sorrend)

1. Táplálkozzak kielégítően = amit csak megkívánok.

2. Szórakozzak egyedien. Minden hónapban másképp. (kalandtúrák, kiállítások, koncertek, extrém sportok)

3. Szerezzek maradandó élményeket. (szorosan kapcsolódik a 2. ponthoz, de tovább pl: tetováltatás)

4. Teremtsek. (felújítottam a szobám, rajzolok, írok, ezekhez kellenek az eszközök)

5. Művelődjek. (múzeum, előadások, könyvek)

6. Maradjon hónap végére. (És ezt szoktam fizetés előtt egy nappal elverni szükséges dolgokra. De határozottan ingervásárlás) Ezt át kell majd alakítanom spórolássá.

+ Ezeken felül jönnek a kötelező leadandó költségek.

És tudod mit?! Akárki nyugodtan vethet rám követ. Mert boldog vagyok!

2015. aug. 23. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!