Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok rendes férfit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok rendes férfit aki nem csak cicababát keres?

Figyelt kérdés

#Hol találok rendes #férfit?
2015. okt. 30. 19:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mindig vannak egyedülálló férfiak és nők,és lesznek is,ez egy körforgás és van választásod,válasz egyet az egyedülálló férfiak közül ;).
2015. nov. 1. 02:08
 22/27 A kérdező kommentje:
A bunkoknak uzenem hogy nem a sajat hibambol vagyok egyedul ,es oreg a neniketek .
2015. nov. 1. 14:23
 23/27 A kérdező kommentje:
Ha meglatnatok hogy nezek ki nem ezt mondanatok ,siman kinezek 24 ,errol ennyit ,de hogy en ide tobb kerdest nem rakok ki az biztos.
2015. nov. 1. 14:24
 24/27 A kérdező kommentje:
JA es te idiotata en nem csinaltattam fel magam ,most jo lenne ha szemelyesen taliznank szerintem elmenne a kedved az ilyen beszedtol
2015. nov. 1. 14:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Szegényt most miért kell bántani??

Van egy gyereke??Na és...

Aki egyedül neveli a gyerekét az csak felcsináltatta magát??

Nőjetek már fel!!

2015. nov. 1. 15:02
 26/27 anonim ***** válasza:

"Ha meglatnatok hogy nezek ki nem ezt mondanatok ,siman kinezek 24"

Aranyom a kutyát nem érdekli, hogyan nézel ki. HarmincX éves vagy egy kölyökkel, ez nőben már kb. a kutyának sem kell kategória. Persze azért pár balfék mindig van, akinek mindegy milyen a nő csak lyuk legyen.

2015. nov. 1. 16:25
 27/27 anonim ***** válasza:

"A bunkoknak uzenem hogy nem a sajat hibambol vagyok egyedul"

Akkor biztos a szomszéd néni hibájából... :-D

2015. nov. 1. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!