Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet ok arra, hogy nem találok senkit?
Más is van, aki hasonló személyiségű mint én?
Alapból introverált vagyok. Viszont ez nem látszik rajtam. Sokat beszélek, gond nélkül ismerkedem, szólítok le valakit. Jól el is beszélgetek velük, elvileg jó humorom is van. Viszont sosem tudok beszélni az érzéseimről, nem is tudom kimutatni őket. Mindössze akkor, ha már nagyon közzel áll hozzám, és megbízom benne. Szinte sosem merek kezdeményezni sem, pl csókot, érintéseket. Volt olyan is, h egy randin már a csaj akart lekapni, és én pedig reflexből elrántottam a fejem. Pedig én is akartam, azon törtem a fejem, hogyan kellene megtenni.
Ez jelenthet komoly gondot az ismerkedésnél?
Az is fokozza a dolgot, h ha látnák rajtam a nők, h félénk vagyok, akkor tudnák h nem azért nem lépek, mert nem akarok, hanem mert nem merek. Rajtam viszont ez a legkevésbé sem látszik, így a tétlenségemmel teljesen elbizonytalanítom őket. Jól gondolom?
Próbálj változtatni.
Elsőre beszélj valakinek az érzéseidről. Olyan embernek, akit már ismersz, de akinek ezt problémát okoz elmondanod.
Jól, pont ilyen voltam. Több lányt is elriasztottam ezzel a viselkedéssel, pont, ahogy írtad.
Félig saját magam kerekedtem felül ezen (jó pár év alatt), félig pedig az segített, hogy egy olyan lánnyal ismerkedtem meg, aki meglátta és értékelte az értékeimet és türelmesen átsegített a kezdeti bizonytalanságokon.
Lányoknál kevésbé nagy gond ez szerintem, mert a férfinak kell kezdeményeznie ezeket. Bárnyilván nőknek sem könnyű ez.
Szabad tudnom, h mennyi idősek vagytok?
Én 26 évesen küzdöm ezzel! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!