Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a korombelie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a korombeliek közül nem találok magamnak senkit?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, de csak az idősebb pasik vonzanak.Egyszerűen egy olyan korombeli sráccal se találkoztam aki bejönne, mind olyan éretlen.Ez normális?
2015. aug. 7. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha érettebben gondolkodsz a korodnál, bár ha a túl nagy korkülönbségre buksz annak biztos van valami oka.
2015. aug. 7. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
teljesen megértem, olyan gyerekesek a mai 20 évesek is, h hihetetlen, és nem az a baj, h gyerekesek, de olyan béna poénjaik vannak, h nem tudok nevetni rajta, pedig csak 5 évvel vagyok idősebb.
2015. aug. 7. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Több ilyen lány kellene. 34/F
2015. aug. 7. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ugyan ezt érzem! :D Nekem még a huszonéves lányok is kiábrándítóak! 30 fölött kezdenek a nők érdekesek lenni...

24/F

2015. aug. 7. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor arról már nem is beszélek, hogy ecsetfejű srácok jönnek csak velem szembe.Ez a mindenki ugyan az a frizura engem kikészít.Na meg hogy ettől érett férfinak érzik magukat meg ők nagyon kemények, aztán kiderül hogy csak egy kisp*cs.(Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!!!)
2015. aug. 7. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

az ecsetfej az milyen amúgy? felnyalt hajúak?

köszönöm azért, h említettél a végén engem is. :D

2015. aug. 7. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Ecsetfej alatt értem, a két oldalt lenyírt, középen égbe meredő hajakat.Egyedi.:D Lassan csak ilyenek jönnek velem szembe az utcán.
2015. aug. 7. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
de jó, h nem ilyen vagyok. :D Beckham most ezt a hajat nyomja, vagy most már nem B. a divatdiktátor? :D
2015. aug. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!