Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi csak szexet akar akivel összetalálkozom, így hogy találjak párt magamnak?
Ha csak ilyenekbe botlasz bele, ott te is elrontasz valamit, a helyet vagy időt, vagy te magad vagy olyan kisugárzású, vagy viselkedésű.
Változtass helyet, időt, és magadon is lehet h kéne.
Ezt ne sértésként vedd vagy rosszindulatúnak.
Igazából össze-vissza ismerkedem, úgy értem nincs megszokott hely/idő. Volt hogy munkahelyemen, volt hogy házibuliban, szórakozóhelyen vagy neten, de olyan is hogy boltban. A korosztály is változó. 20-tól 34-ig voltak a pasik. És mindegyik ugyan így állt a dologhoz. Találkozhatunk, de nem akarnak barátnőt csak szexet. Ez a szöveg.
Ha bulizni megyek van hogy elég szexisen öltözöm fel, ez mondjuk adhat okot erre, de nem viselkedem amúgy ri*ancosan. A mindennapokban pedig visszafogottabb vagyok. Alapvetően meg mosolygós, kedves, közvetlen lány. Hát lehet elrontok valamit, de nem tudom mit.
Biztos van benned valami idegesítő. Próbálj meg szembenézni a saját megnyílvánulásaiddal.
Végső soron úgyis lesz olyan, akit ez sem fog zavarni.
Hát sajnos, mi sem. Ahhoz jól kéne ismerni, de kipróbálhatjuk, hogy a kezdet a monitorra teszed, aztán én is és telepatikus úton belelátok majd a fejedbe.
Szólj ha kész vagy!
Kérdező: sajnos a 20-27 éves srácok 90%-val nem lehet mit kezdeni, még a fával is tolnák egész nap. Nagyon sokan még 40 felett is + szülőknél laknak. Erre a trendy viselkedésre még egy jó nagy lapáttal tol rá a nemzetközi média is és gazdasági okok miatt túrálja az embereket, mindenhonnan a kapcsolatok össze-visszaságáról írnak, s sajnos még híres színészek is felvállalják. Szégyen.
Ezen én is átestem, nagyon zavaró volt a sok-sok szexre betárgyalás, ezen kívül semmilyen hétköznapi témába nem mentek bele. Teljesen átlagos, jókislányos volt a külsőm mindig is, soha nem öltöztem feltűnően, de mégis.
Ha komoly (nem jövendőbeli anyós által irányított (a fián keresztül)! ) kapcsolatot szeretnél, akkor komolyan gondolkodj el a 36-40 körüli korosztályon. Közöttük is sok a komolytalan, de már lényegesen másképpen gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!