Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi csak szexet akar akivel összetalálkozom, így hogy találjak párt magamnak?
Amúgy nem érted a lényeget, az lenne itt a kérdés hogy miért a mennyiségre hajtanak a pasik. Az oké hogy egy jó pasi sok csajt megkaphat, de miért ezt az utat választja? A mennyiség nem jár együtt a minőséggel, nem értem miért ebben látják a pasik az élvezetet hogy mindig mással. Mikor egy valakivel, főleg ha érzelmek is vannak elég magas szintűre lehet fejleszteni a szexuális együttlétet. És ráadásul nem arról van szó hogy egész életében egy nővel legyen, hanem csak arról hogy ne vágja el alapból egy kapcsolat lehetőségét. És azért mert vannak rossz kapcsolatok, az nem azt jelenti hogy nem lehet boldog kapcsolat is. Pont hogy egy érett férfit nem egy múltbéli sérelem vezérli.
Persze lehet azt mondani hogy az egész mögött az ösztönök állnak, hiszen az ősidőkben sokasodni kellett, de eltelt egy kis idő, nem eszerint élünk már és a legfőbb dolog amiben különbözünk az állatoktól hogy nem csak az ösztöneink irányítanak. De úgy látszik ez nagyon sok pasira nem igaz.
"Mikor egy valakivel, főleg ha érzelmek is vannak elég magas szintűre lehet "
Ezzel van a probléma, mert ez konkrétan nem igaz Lehet szar a szex olyan nővel akit szeretsz, és lehet überjó egy hivatásossal is.
"Pont hogy egy érett férfit nem egy múltbéli sérelem vezérli. "
Nem sérelemről van szó.Hanem tapasztalatról. Szóhasználat kérdése persze, de racionális. Nem feltétele a sikernek az érzelmi kötődés, sőt, nagyobb az esélye a kudarcnak, ezért rossz stratégia. Aza férfi, aki első perctől szerelmet akar, biztos lehetsz benne, hogy nem nagyon volt nővel, vagy maximum egyel.
Sőt, kérdezem, tegyük fel, neked elkezdek írogatni olyasmiket, hogy hejj de szerelmes tudnék beléd lenni, meg minden vágyam ez, mennyire röhögnél ki?
Szerintem tudod jól miről beszélek.
A megoldás meg a problémádra az, hogy igenis az a helyzet, ha nem fekszel férfiakkal, nem lesz kapcsolatod. Addig pedig hába keseregsz azonsz, hogy pfhejj, miylen szemetek ezek manapság.
A másik opció meg az, hogy lerakod a lécet, és pl kezdesz az itt író 43 éves haspival.
Imádom, hogy mindíg igaza van :)
"az utóbbi években több nővel voltam mint huszonévesen"
kérdező: "rendes, boldog kapcsolat(ot)"
én: azt esetleg, de ez is attól függ, milyen mennyiségben és milyen gyakran tud átlagos, vagy annál jobb nőket felszedni.
"De ez egy idő után unalmassá vált és tényleg inkább egy jó kapcsolatot szeretnék."
megint én: Ha ezek a számok alacsonyak, vagy csökkennek, illetve 0 felé konvergálnak, na majd akkor gondolkozik kapcsolatban.
Kolléga, irj a kérdezőnek privátban ilyeneket, mert ha nyilvánosan teszed, elég könnyen átlátnak egyesek a szitán.
A kérdezőt meg láthatóan ilyen hozzáállással levennéd a lábáról :)
lemaradt az M
++Imádom, hogy mindíg igazaM van
Nem azt írtam hogy első perctől szerelmet keressen. Sztem érthetően fogalmaztam hogy nem az a lényeg hogy csakis szerelmet akarjon és párt keressen folyton. Hanem csak hogy adjon erre is esélyt. A kalandozások közben talán akadhat olyan nő akit érdemes lehet megismerni.
És azt sem írtam hogy minden kapcsolatban jó a szex ha szeretik egymást. Annak a mondatnak csak annyi lett volna a lényege hogy 1 valakivel is lehet nagyon jó vagy akár sokkal de sokkal jobb annál minthogy folyton mással van az ember. Persze ez esetben nem mindegy ki az az 1 valaki, milyen szintű az egymásra hangolódás minden szempontból. De ez már más téma.
utolsó, a te hozzáállásod is pont olyan, mint az enyém, te béna :) Csak nekem van még 10 évem minimum , míg eljutok odáig.
mondta a rossebb hogy te mumus vagy. kettőnk között az a különbség, hogy én a lányka gondjára igyekeztem racionális választ adni. Te meg szimpatikus akartál lenni a válaszodban. Ammi nem baj, feltünt, sokkal többen válaszolnak azért kérdésekre, hogy szimpatikusnak tűnjenek, nem pedig azért, hogy valódi választ adjanak.
99: Nem tudok a kérdezőnek válaszolni, se megértőt se tárgyilagost. Nem tudom ugyanis mi van a mai huszonéves fiúkkal. Kettőt ismerek jobban és tényleg máshogy kezelik a kapcsolataikat mint én ennyi idősen. Mind a kettőnek állandó barátnője van, tehát nem annyira szélsőségesek mint a kérdező tapasztalja, vagy mint amit te magyarázol meg. De ők simán összevesznek a barátnőikkel anélkül, hogy ez zavarná őket. Amikor én veszekedtem kicsit a barátnőmmel ennyi idősen, akkor 5 perc múlva már egyikünket sem érdekelt más, csak hogy béküljünk ki, öleljen át ahogy eddig, nehogy elveszítsük egymást. Ami a két srácnál folyamatosan van, az nekünk már a szakítást közvetlenül megelőző állapot volt. Na de két emberből nem lehet nagy következtetést levonni.
Amiket te írsz, abban van logika, de már a ló túloldala. Nem igaz hogy minden huszonévest jól átverte egy barátnője, és ezért nem hisznek a teljes kapcsolatokban, mindegyik cinikus lett és csak tiszta szexkapcsolatot akarnak. Ennek a cáfolatához, többek között még a fenti két srác példája is elég, de az is, hogy nem minden férfi rém cinikus, mint te.
Két lehetséges válasz van a kérdésre:
-Kérdező, akármennyire is gondolod, hogy mindenféle pasival ismerkedtél már, ez nem igaz, valahogy mégiscsak rosszakkal kezdesz.
-A mai huszonéves fiúk 98%-a tényleg csak szexet akar, mert mittudomén, nem kell változtatnod, de még sokkal tovább kell keresned.
Mivel nem tudom melyik az igaz, ezért nem is okoskodtam a kérdésbe, amíg a te 100% cinikus általánosításod fel nem bosszantott. A kérdezővel ismerkedni se akarok, el vagyok foglalva az előző kapcsolatom végével, a mostani kapcsolatom alighanem végével, a kérdező pedig a saját korosztályát szereti. Túlkombinálod a dolgokat.
Kérdező, grat a 100 válaszos kérdésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!