Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi csak szexet akar akivel összetalálkozom, így hogy találjak párt magamnak?
#31 ne játsd már itt a mártírt!
Hiába írtam neked már vagy 3 levelet is, egyre se válaszoltál eddig, pedig se defektem nincs, se bunkón nem fogalmaztam!
Egy nyamvadt válaszra se méltattál, ide meg regényeket írtál!
Duma vagy!
Csak egy hatalmas mártír-duma-láda!
olcsó hárítás!
Így tartod fontosnak az utánad érdeklődőket, hogy esélyt sem adsz?
Kérdező,az odáig szép és jó,hogy beszélgetsz velük.
De nem kell ahhoz szakembernek lenned,hogy segíthess nekik ezt most halál komolyan mondom.Csak ha mindennap már egy kedves szót váltasz velük,intézel hozzájuk,az már nagy segítség nekik.
A legtöbbjük nem nem akar megoldást keresni,és nem alapból elutasító,hanem annak is vannak okai,előzményei.A legtöbbjük nagyon sokáig éveken keresztül küzdött érte,hogy legyen változás,de mégsem lett.És ebbe fáradnak bele nagyon sokan(köztük jómagam is).És ezután jön általában a beletörődés,ami érthető szerintem.
Szóval semmi sem olyan egyszerű,mint aminek látszik Kérdező.És tudnál rajtuk segíteni,amit leírtam sokuknak már az is nagy löketet adna(egy kedves szó,mosoly is).
"Hát ha mindenkinek esélyt adnék aki érdeklődik akkor még aludni sem lenne időm, nemhogy dolgozni:P"
Akkor dugasd magad továbbra is a szépfiúkkal, és ne gyere gyakorira ilyen böszmeségeket kérdezni.
De bezzeg ha nekem nőnek van bajom, akkor ne legyen. Csak mosolyogjak, ilyen csinos pofival mi bajom lehet?
Szánalmas, komolyan. Nem párt kell keresni, ha depressziós vagy, hanem pszichológust. Tapasztalatból írom. Mert nekem nem az volt a fontos, hogy keressek valami pasikát, akit önbizalompótlóként használok. Akartam is adni valamit egy kapcsolatban, hasznosnak akartam érezni magam. Ott van anyám, hogy sajnáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!