Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány (tiszt. Kiv. ) miért ilyen kettős mércével akar magának párt keresni?
Van sok kivétel, viszont egyre több ilyet látok/olvasok/hallok:
"A fiú legyen ilyen-olyan-amolyan, ne legyen ilyen-olyan-amolyan, viselkedjen így-úgy, értem majd megváltozik, vagy majd én megváltoztatom..." stb.
Ellenben ha saját magukról van szó:
"Engem fogadjon el úgy, ahogy vagyok, engem ne akarjon senki se megváltoztatni."
Miért van ez? Szerintem gusztustalan, hogy valaki elvárja, hogy érte változzanak, de ő semmiben sem hajlandó változtatni, mert őt "ilyennek kell elfogadni". Akkor az ilyen lányok miért nem bírják elfogadni a fiút olyannak, amilyen? Miért akarják megváltoztatni?
Ismerek egy csajt, aki folyamatosan rinyált, hogy a pasija (akit szintén ismerek) milyen bunkó vele, pedig már a legelején (pár éve) is bunkó volt vele, mikor összejöttek, akkor nem volt probléma.
Miért vár el sok lány a másiktól olyat, amit saját maguk sem hajlandóak megtenni?
"Ismerek egy csajt, aki folyamatosan rinyált, hogy a pasija (akit szintén ismerek) milyen bunkó vele, pedig már a legelején (pár éve) is bunkó volt vele, mikor összejöttek, akkor nem volt probléma.
Miért vár el sok lány a másiktól olyat, amit saját maguk sem hajlandóak megtenni?"
Miért, a lány is bunkó volt a pasival? Már bocs, de az alap, hogy nem lehet bunkó valaki a párjával. Kiraknám, mint macskát sz..ni.
Egyébként ugyanez, amit leírsz működik a pasik részéről is. Pl. fél év után elkezdett az egyik követelőzni, hogy milyen legyen a hajam, a ruhám stb. miközben pont olyan igényes vagyok magamra, mint amikor összejöttünk. Mégse gondolom, hogy minden pasi ilyen lenne, mostmár 5 éve van normális férfi mellettem, akivel kölcsönösen elfogadjuk egymást. De ehhez szerintem kell egy bizonyos érettség, ami a ti korosztályotokban még nincs.
Ma már volt egy ilyen kérdés, igaz ott normálisabban fogalmazott a kérdező:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Leugatták, pedig jókat írt így te se várj mást, vagy kattintani sem fognak mert címben már kivételt írtál itt meg mindenki annak mondja magát.
Azért hallod ezt inkább lányoktól, mert lányt keresel párodnak.
A lányok ugyanezt hallják, csak a fiúktól.
"Az elküldés időpontja: ma 23:14
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Sok lány (tiszt. Kiv. ) miért ilyen kettős mércével akar magának párt keresni?
"Figyelj, azért, mert valaki azt mondja, hogy mondjuk megbízható vagy vicces társat akar, az nem jelenti azt, hogy a másiknak meg kell játszania magát,.."
Az üzenet témája: Figyelj, azért, mert valaki azt mondja,
Az üzenet szövege: És egy konzervatív lány már nem is raftingolhat? Érdekes..."
Látom sikerült kiragadni a mondanivaló lényegét, gratulálok! És ez miért olyan hozzászólás, ami nem mehet publikusan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!