Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi csak szexet akar akivel összetalálkozom, így hogy találjak párt magamnak?
#48 hát szerintem meg már inkább nem...
Legalább arra vetted volna a fáradtságot, hogy megnézed ki mit írt és válaszoltál volna...
Nem csodálom, hogy nem akarnak tőled egy dugásnál többet!
:(
Kerdezo, en kizart dolognak tartom hogy ilyen van. /mert olyan ferfi nincsen, aki annyira hulye, hogy ne tudja, ezzel eredmenyt elerni nem lehet/ Pontosabban ket esetben fordulhat elo
Az egyik az, ha a pasi azt gondolja, a lany annyira szint alatti, hogy ugyis belemegy.
A masik, amikor a pasi biztosan tudja, hogy eselye sincs, igy tulajdonkeppen teljesen mindegy, hogy marx osszest olvas fel ket hetig, vagy rakerdez a szexre.
Egyebkent pedig valosagos szituaciokban gyakorlatilag elkepzelhetetlen az, hogy odamegyek egy csajhoz azzal, hogy dugunk?
Forditva amugy elofordul
49#
Én mindig is megnéztem a pasikat az utcán vagy akárhol, sőt aki tetszik ahhoz még oda is megyek ha van rá lehetőség:) Jó, lehet ritka de sztem túlzás hogy a pasik nem kapnak visszajelzéseket. Ez az érintés meg szeretet hiány sem nem függő. Én pl sokszor látok pasikat ölelkezni, még szoktam is csodálkozni mennyire tudják szeretni egymást a fiúk. Sőt, az a véleményem hogy a fiú barátságok sokkal mélyebbek és őszintébbek mint a nők közötti barátság.
A fiubaratsagrol am nekem szerb antal egyik konyve jut eszembe /a cimet mar elfelejtettem/ abban ir f#szan errol.
De amugy ti is pszichologusok vagytok vagy mi a turo?
Nem akarok senkit elkeseriteni, de aki a parkeresesi mizireikhoz pszichologizalva all hozza, sose fog elerni semmit.
Sztem keveset éltél az "éjszakában". Nem szint alatti csajokat igyekszenek felszedni a pasik, hanem olyat választanak akit tényleg szívesen megdugnának és nem fura egyáltalán egy kis tánc meg iszogatás után megkérdezni hogy vele töltené-e az éjszakát. Ez elég megszokott manapság.
De én nem csak buliban találkozom ugye ezzel. Persze ha egyéb helyen találkozunk nem egyből kérdeznek rá a fiúk és nem személyesen hanem inkább neten vetik fel. Nem arról van szó hogy úgy érzik nincs esélyük, de talán ilyen is volt közöttük. Ez viszont a ritkább.
Most kéreted magad vagy mi?:D Írjál már:)
#55 már írtam!
Ha ezek után se veszed a fáradtságot, akkor nem kell.
#58 baromság!
Nem most írtam, hanem korábban azt a 2-3-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!