Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok magamnak egy értelmes lányt?

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyek nem az én világom,nem is gyakran megyek olyan helyekre,és a baráti társaságban sincs párkapcsolatra való lány.Ezek után hol találhatok egy értelmes lányt,aki nem az a tipikus bulizós pláza p*csa?

23/f

2015. júl. 6. 18:56
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
30%
Én itt volnék:)21/N
2015. júl. 6. 18:57
 2/54 anonim ***** válasza:
16%
Magyarországon tuti nem találsz
2015. júl. 6. 19:00
 3/54 anonim válasza:
84%

sárga pillangó ez durva volt, bizony találni értelmes lányokat bőven!

Én pl már egy hónapja beszélgetek itt eggyel ;)

2015. júl. 6. 19:06
 4/54 anonim ***** válasza:
25%
Én is kíváncsi lennék hol vannak ilyen lányok ..... ??
2015. júl. 6. 19:15
 5/54 anonim válasza:
Mi lányok is ezt kerdezgetjuk , de szerintem barhol talalhatsz csak szurd ki melyik normalis szamodra:)
2015. júl. 6. 20:12
 6/54 anonim ***** válasza:
57%
Én értelmesnek tartom magam attól függetlenül, hogy eljárok bulizni ott is vannak csak tényleg nagyon kevés a többség nem olyan és ez miatt általánosítunk én is így vagyok vele egyébként nem találok normálisat pedig szeretnék már egy komoly kapcsolatot. 20/L
2015. júl. 6. 21:08
 7/54 anonim ***** válasza:
Én az vagyok
2015. júl. 6. 21:23
 8/54 A kérdező kommentje:
Kedves normális lányok,merre jártok,ahol esetleg lehet veletek ismerkedni?
2015. júl. 6. 22:04
 9/54 anonim válasza:
Bárhol, tényleg még nemis gondolnád milyen lehetetlen heyzetekben is megismerkedhetsz valakivel. Utcán, tömegközlekedésen, még itt is.
2015. júl. 6. 22:09
 10/54 anonim válasza:
Hát ehhez tudni kéne mit értesz "normális" alatt. Mert például én normális vagyok, a barátaim szerint abnormális, a testvéreim szerint "nem normális" :D ;)
2015. júl. 7. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!