Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok magamnak egy értelmes lányt?

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyek nem az én világom,nem is gyakran megyek olyan helyekre,és a baráti társaságban sincs párkapcsolatra való lány.Ezek után hol találhatok egy értelmes lányt,aki nem az a tipikus bulizós pláza p*csa?

23/f

2015. júl. 6. 18:56
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok a 11-es válaszoló, aki csak anynitírt: "Könyvtárban. :)"

Semmire sem buzdítottam a kérdezőt, még azt sem mondtam meg, fiú vagyok-e vagy lány. Erre ezt kaptam privátban:

"Én már annyi magát normális lánynak mondó lánynak irtam és segitettem volna neki ebböl kilábalni,de mégis inkább a magányt választották,már én mindent megpróbáltam. Igy arra következtetésre jutottam hogy annyira jó nekik ott ahol most vannak hogy mégha lenne mód onnan elmenni akkorsem mennének,mert már megszokták ezt az állapotot és ott biztonságba érzik magukat. És nem lehet annyira rossz nekik,hissz ha nekem annyira rossz lenne,fuldoklóként kapaszkodnék minden lehetőségbe.

Az itteni magányosságban szenvedő lányok miért nem veszik észre hogy amiatt magányosak, mert ragaszkodnak ehhez az állapothoz?

Általában lányokra írok rá, akik állítólag nem tudják miért nincs senkijük.

Lassan már meg sem kell próbálni felkutatni az okát, reflexböl rávágnám hogy azért vagy egyedül, mert ragaszkodsz a magányhoz...

Rettenetesen félősek, és olyan leveleket kapok tőlük, hogy ők nem hisznek a netes ismerkedésben, így nem lehet ismerkedni, félnek, rettegnek, mert nekik olyan rossz tapasztalataik voltak, meg hallották másoktól mennyire vigyázni kell ezzel.. folyamatos negatív hozzáállás. Saját maguknak csinálják a problémákat. Ha tényleg annyira zavarná őket az egyedüllét, már nem lennének egyedül, mert még ezen az oldalon is lehet találni minimum egy embert, akire ha ráírsz kialakulhat valami. Minimum egy embert mindenki találna magának, kint meg főleg...

Én nagyon közvetlen, barátságos tudok lenni bárkivel, ismertségtől függetlenül. Egy nap alatt tudnéi segíteni az ilyen magányos embereken, ha nem lennének baromira gátlásosak, félősek. Nem tudom mit csinálnának ha hirtelen több tucat idegennel kéne beszélgetniük nap mint nap, mondjuk munka miatt. Egyébként is mi baj érheti őket? Van szemük, szájuk, kezük, lábuk! Ha valami nem tetszik látják, eltudják mondani, letudják írni, és letudnak lépni. Kicsit olyan életképtelennek, naívnak tűnnek. Mintha semmi beleszólásuk nem lenne abba kivel beszélgetnek, mit csinálnak.

Szóval a GYIK-en magány miatt panaszkodó 10 nőből 9 ezt csinálja, és rajtuk már senki nem segíthet, mert nem hagyják és nem akarják."

Ezt a választ kapta tőlem:

"Szia!

"Általában lányokra írok rá, akik állítólag nem tudják miért nincs senkijük."

Én ilyet nem írtam, ezért nem tudom, miért nekem írtad le ezt, ha csak nem azért, mert az összes válaszolónak elküldted, tekintve,hogy semmi személyes nem volt a leveledben. Én most nem akarok ismerkedni, és nem vagyok magányos és nem panaszkodom. Nem tudom neked megfejteni a világ problémáját. Egyébként én se szeretek neten ismerkedni, nekem is rossz a tapasztalatom (rossz tapasztalatnak hívom a fegyvermániás, agresszív, mindenkit felakasztani akaró skinheadet például). A nők valóban jobban megijednek, ha vadidegenek szólítják le őket, mert tényleg ők a gyengébbik nem. Vitatkozni nem akarok, időm sincs ma kifejteni az érveimet, nem tudom, miért nekem panaszkodsz, miért nem a kérdésednél.

Sikeres keresést."

Erre ezt kaptam:

"A Nők fejébe könnyü bele látni,sosem szabad elhini amit mondanak,mert nincsenek még tisztában saját magukkal sem. Az hogy küldök 1 képet,mivel nem vagyok jó pasi,azt irják vissza "nincs veled baj" Nők nyelvén azt jelenti hogy "azért nem járnék veled" csak nem mernek öszinték lenni,holott bebeszélik maguknak hogy öszinték mindig,aztán dehogy..Ha vissz is irnak a levelezés fagyos lessz,magától nem fog irni a lány (mert hisz nem érdekled) ha meg a pasi ir rá akkor 1-2 szava válaszok jönnek,végül semmi sem jön..Csak a nők nem szeretik ha ezeket a titkokat ilyen ügyesen felfedik,erre alergiások,hissz nekik ez egy szégyenfolt,miután ők azt mondták hogy "ők mások mint a többi" és nem elsődleges a külső..HAZUGSÁG. Bár egyértelmü hogy a Nők 100%-a egyből igénytelenségre gondol,addig már nem terjed ki az agyuk kapacitása hogy felfogják hogy a születési arcvonásokon nem lehet választani. Átlagos srác,de sokaknak mégsem tettszik,de miért? erre még én sem tudom a választ.

Gyakran előfordul, hogy egy nő arról beszél, milyen tulajdonságokat talál vonzónak egy férfiban. Ha a kinézetre vonatkozóakat félretesszük, a többi elvárás ígéretesnek tűnik a szerelemben balszerencsés férfiaknak, hiszen általában ilyesmikről van szó: a pasi legyen kedves és megértő, intelligens, legyen jó humora, tudjon a nőre figyelni, stb. Namármost ez mind szép és jó, csak az a gond, hogy tele a világ ilyen pasikkal, akik a kutyának sem kellenek. Hol van tehát ez a kutya elásva?

A legtöbben akármit mondanak, kizárólag a külsőt nézik. Csináltam egyszer egy kísérletet. Persze, ez csak netes társkeresős dolog, de asszem így is sokat elmond. Volt egy amúgy nem túl megnyerő külsejű hölgy (na, de azért ocsmány se volt), akivel ismerkedtem volna.A bemutatkozásában esküdözött, hogy neki kizárólag a belső számít, teljesen mindegy, hogy 15 vagy vagy 20, gazdag vagy szegény, izmos vagy kövér, magas vagy alacsony, neki csak a belső értékek számítanak. Dacára annak, hogy az érdeklődési körünk hasonló volt, engem válaszra sem méltatott. Aztán csináltam egy kamuprofilt, egy férfi modell képével, és írtam ugyanennek a csajnak. Már aznapő kijelentette, hogy én vagyok álmai szerelme, és hiába utasítottam el utűna kategorikusan, meg direkt az ellenkezőjét játszottam meg, mint amilyen neki az "ideális jelölt" személyisége, mégis rám volt ragadva.Még két alkalommal elismételtem ezt a "kísérletet", és mindig ugyanez volt az eredmény. Szép csajjal is, meg duci rondácskával is, a valódi profilommal örülök, ha szóba állt, a kamugyerekre meg mindhárman ezerrel rá voltak izgulva. A második és harmadik csajnál ráadásul ugyanazt a személyiséget adtam a kamugyereknél is, hogy kizárjam azt, hogy hátha a személyiségemmel van a baj. Konklúzió: tényleg van, akinek a személyiség sokkal meghatározóbb, mint a külső, de ez ritka. A többség ezerrel hangoztatja azt, hogy neki mennyire a belső számít, aztán sz*rnak rá, azzal jönnek össze, aki menőbb kinézetű.

A Nőknek ez kell:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ebből is látszik mi kell nekik,mennyi hozzászólás van már.

Bezzeg a belső értékek sokkal fontosabbak,kérdésnél megnézheted a hozzászólások számát..

Én azt vettem észre, hogy ha ronda pasi vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.

Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.

Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt" tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják."

Én pedig ezt írtam:

"Én vagyok a hülye, hogy visszaírok neked, de ismét megkérdezném: minek írtad le ezt nekem? Nem te vagy az első pasi, akinek a kérdéshez írok egy teljesen semleges választ, amiben nem teszek semmi utalást arra, hogy ismerkedni akarnék vagy ne lenen pasim vagy bármi, és máris kapok levelet. De nem olyat, ahol fel akarnak szedni, hanem ahol kilométereken keresztül kifejtik, mi a baj a női nemmel. Kizártnak tartom, hogy egy férfi is annyira idióta legyen, hogy azt higgye, hogy a nőnek majd azzal fog megtetszeni, hogy szidja a nőket, ezért csak azt tudom elképzelni, hogy:

- baromira unatkozol

- mindenkinek elküldted ugyanezt az üzenetet -- ez azért is valószínű, mert semmi személyes nincs a leveleidben, se megszólítás, se az én válaszomra történő visszautalás, se annak jele, hogy elolvastad.

Mindezt odamásolom a kérdésedhez, mert ne írogass nekem sz**ságokat."

Csak ideírtam, hogy lássuk.

2015. aug. 13. 00:17
 22/54 anonim ***** válasza:
2015. aug. 13. 00:34
 23/54 anonim ***** válasza:
Ez nem vicc, de én is ugyan ezt a lebvelet kaptam.
2015. aug. 13. 21:01
 24/54 anonim ***** válasza:
KI ez? :O
2015. aug. 13. 22:05
 25/54 anonim ***** válasza:
A lányoknak nem tettszik ha kiteregetik a szennyest..:)
2015. aug. 13. 22:24
 26/54 anonim ***** válasza:

Ezt is tőle kaptam. Bírom, hogy NORMÁLIS lányt keres.

"ne irogass nekem mert megb**szlak szajha"

Megjegyzés: ő nem csillagozta ki.

2015. aug. 13. 23:47
 27/54 anonim ***** válasza:
ez egy mocskos állat.. (nem ember).. uuupppssz ... :D XD
2015. aug. 14. 13:47
 28/54 anonim ***** válasza:

nekem ezt írta..

pedig én nem is

"Ti is dugás céljából jártok fel ide k*cs*g k*rv*k"

2015. aug. 14. 14:33
 29/54 anonim ***** válasza:
Én amúgy azt nem tudom, hogy amíg nem írtam neki, honnan vette, hogy nő vagyok? :D
2015. aug. 14. 22:14
 30/54 anonim ***** válasza:
A vicc az, hogy egy totál másik kérdéshez odakommenteltem, hogy vizsgára készülök. Erre ennek a kérdésnek a kérdezője érdeklődött a hogylétem felől. Úgy tényleg nehéz csajozni, ha azt fogod ki, akit előtte szajhának neveztél.
2015. aug. 23. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!