Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok magamnak egy értelmes lányt?
Figyelt kérdés
A szórakozóhelyek nem az én világom,nem is gyakran megyek olyan helyekre,és a baráti társaságban sincs párkapcsolatra való lány.Ezek után hol találhatok egy értelmes lányt,aki nem az a tipikus bulizós pláza p*csa?
23/f
2015. júl. 6. 18:56
31/54 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzuk a dolgokat,én senkinek semmiféle üzenetet nem küldtem,pláne olyat nem amiben megsértenék másokat.Csak a nekem küldött üzenetekre válaszoltam,de azokra is normális hangnemben.
2015. aug. 23. 18:56
32/54 anonim válasza:
Közben írt másik, eddig felhasználónéven a kérdés kiírója, így kiderült, hogy eddig nem vele beszélgettem. Én egyértelműnek vettem, hogy aki ír, az a kérdés feltevője volt, ezek szerint nem. De - főleg mivel más válaszoló is jelezte, hogy neki is írogat az illető rohit felhasználónéven-, az ő intelligenciaszintjét továbbra sem tartom sokra.
33/54 anonim válasza:
*más felhasználónéven, mint amin a sértő üzeneteket aptam
34/54 anonim válasza:
hazudik a srác, mert én ráírtam a kérdezőre másik fiókról és ugyan az válaszolt, ugyan arról a fiókról. csak gondolom sok a fiókja.. :D XD
35/54 anonim válasza:
Bennem is felmerült, hogy több fiókja is lehet, én is éltem a gyanúperrel, de nem tartottam eléggé ravasznak ehhez. :D
36/54 anonim válasza:
nekem mondta is és be is bizonyosodott.
37/54 A kérdező kommentje:
Ki mondott,és mit mondott,és mi az amiben olyan biztos vagy kedves utolsó?
Totál nem értem már az egészet.
2015. aug. 26. 13:01
38/54 anonim válasza:
Na persze .. nem érted mi? XD Kit akarsz becsapni?
39/54 A kérdező kommentje:
Azért tényleg leírhatnád hogy ki mit ismert el a nevemben mert komolyan nem vágom.Nekem csak ez az egy fiókom van,és senkinek NEM küldtem olyan levelet amivel megsértenék másokat,de mindegy úgy sem tudom bebizonyítani hogy azokat egy teljesen más,ismeretlen ember írta...
2015. aug. 26. 13:23
40/54 anonim válasza:
na akkor mostr nekem küldj levelet, ha nem küldtél senki másnak.. :O :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!