Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok magamnak egy értelmes lányt?

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyek nem az én világom,nem is gyakran megyek olyan helyekre,és a baráti társaságban sincs párkapcsolatra való lány.Ezek után hol találhatok egy értelmes lányt,aki nem az a tipikus bulizós pláza p*csa?

23/f

2015. júl. 6. 18:56
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Na ugye .. :D nekem van igazam... amúgy enniyre sokáig tart egy új fiókot létrehozni. :) :P
2015. aug. 26. 20:35
 42/54 anonim ***** válasza:
Te vagy rohit.. legalábbis ezen a néven írtál.
2015. aug. 26. 21:42
 43/54 A kérdező kommentje:
Nem rohit nem én vagyok,és nincs is ilyen felhasználó nevem,de most már komolyan már annyira elegem van ebből,hogy mindenki alaptalanul fújja hogy már pedig akkor is én voltam az aki írogatja a sok idióta üzenetet,hogy arra kérlek titeket hogy írjatok az adminnak hogy töröljék a rohit nevű felhasználó fiókját MERT NEKEM SEMMI,ISMÉTLEM SEMMI KÖZÖM NINCS HOZZÁ.
2015. aug. 26. 22:00
 44/54 anonim ***** válasza:
Én a másik lány vagyok, mint akivel legutóbb beszélsz: én csak azt nem értem, hogy ha nem te vagy, akkor miután ide kiírtam a dolgot, rohit miért írta, hogy "ne írogass szaj-ha". neki még előnyös is lett volna, ha azt hiszik, hogy e vagy az, nem sértődött volna meg rajta.
2015. aug. 26. 22:57
 45/54 A kérdező kommentje:
Talán mert nem esett le neki hogy azt hiszitek hogy én voltam,vagy egyszerűen nem tetszik neki hogy kiteregetitek a szennyest,amivel nem is lenne baj,ha nem az lett volna belőle hogy én egy mocskos állat vagyok.Amúgy kapjátok még a leveleket tőle?
2015. aug. 26. 23:55
 46/54 anonim ***** válasza:
Én vagyok rohit,értelmes lányt? Ne röhögtess! Ez k va nagy Fatal Error! Mivel már az állitólagos értelmes lányok is a külsőre mennek,nem érik be akárkivel,tehát hiába a nem bulizós otthon ülős magányos lány attól még nem lessz tőlled nedves a bugyija ha rádnéz,kivéve ha Brazil Szappanoperából kilépet mácsó vagy..
2015. aug. 28. 12:26
 47/54 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Akkor elnézést, hogy téged vádoltunk.

Rohit pedig jól nyomja:

"ki a f*-szt érdekel hogy mit gondolsz róllam k*-csög k*-rva,nem ismersz én se ismerlek,tehát levegőnek nézem a véleményedet.." /kicsillagozás tőlem/

Megírtam neki, hogy ahhoz képest ezen pampog, mert írogat, és ha nem ismer, minek hív sz*-jhának. Nem arról van szó, hogy nem láttam még primitív embert, csak kíváncsi vagyok, hogy egyesek vajon vállalnák-e az üzeneteiket. Nem is az, hogy névvel, hanem egyáltalán, itt a többiek előtt. Na meg kíváncsi lennék, rohit vajon a liftben is ilyen bátran beszól-e a lányoknak. Persze ha igen, akkor egy tuskó, ha meg nem, akkor itt is mellőzhetné. Látod,hogy totál csalódott az életben, és teljesen nőgyűlölő.

2015. aug. 28. 12:58
 48/54 anonim ***** válasza:
nekem is ezt írta aztán meg tiltott, mert mondtam neki ezt azt finoman. :P XDXDXDD
2015. aug. 28. 13:21
 49/54 anonim ***** válasza:

Honnan lehet tudni, hogy tiltott valaki?

Kicsit szétoffoltuk a kérdést, de nem akartam hagyni, hogy itt írogasson.

2015. aug. 28. 18:51
 50/54 anonim ***** válasza:
Ó... és megnéztem, tiltott engem is. :)
2015. aug. 28. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!