Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most jól megcsináltam magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jól megcsináltam magamnak, mit tegyek? Vagy már késő lenne? Egyáltalán van jogom hozzá, h így érezzek?

Figyelt kérdés
Pár éve megismertem egy srácot, nem igazán érdekelt, de valahogy mégis összekavarodtunk (nem volt semmi, olyan részeg volt h ott hagytam) Utánna is bepróbálkozott párszor, de folyton kosarat adtam, eléggé piás volt, hiába mondták a közös barátok, h am nem mindig ilyen, csak pont olyankor találkozunk...én ezt neki el is mondtam, már szinte könyörgött, de én hajthatatlan voltam, mondtam, h részeges nem kell, erre ő h nem ilyen am, meg h jó srác ő, bebizonyítja, én meg h nekem ez nem elég, ígéretek nem kellenek... azóta eltelt egy kis idő, először fel se tűnt, néha találkoztunk szórakozóhelyen, beszélgettünk, aztán egyszer csak azon kaptam magam, h reggelig beszélgettünk és kifejezetten jól éreztem magam vele. És nem iszik! Azóta a bizonyos beszélgetésünk óta nem láttam egyszer se részegnek, de még spiccesnek se! Am régen is azért ivott sokat, mert meghalt az édesapja és ő így dolgozta fel...Amit én tudtam akkor is, de nem éreztem azt, hogy én akarok lenni a megmentője...ez most tudom, h szörnyen önzően hangzott, de ez van... Most azt hiszem valamilyen érzések támadtak fel bennem iránta, folyton ő jár az eszemben, de vajon nem késő hozzá? És ha akkor nem voltam hajlandó támogatni/segíteni, mikor szüksége lett vna rá, most hogy jövök én ahhoz, h akarjak valamit is tőle?
2015. aug. 3. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi gáz nincs. Az ember belefárad egy idő után, hogy a sokadik pasit/nőt megmentse, felkarolja lelkileg .. egy idő után.

Főleg ha ilyenekbe botlik egy jó ideig.

Nekem is volt ilyen időszak, hogy mindig az olyan srácba botlottam, akinek nem volt kerek az élete és tőlem várta a segítséget, megoldást, megmentést, ami eleinte ment is, de miután felállítottam a padlóról őket, ők tovább is léptek rajtam. Így én megelégeltem és többet nem játszottam jótündért senkivel.

Ha látod rajta, hogy kezdi összeszedni magát és számodra is fontos, semmi nincs veszve, késve.

Ha a srácnak igazán bejöttél, biztos nem lesz ellenvetése ellened (főleg most) h kezd egyenesbe jönni magával.

2015. aug. 3. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem nincs azzal semmi gond, hogy visszautasítottad akkor amikor eléggé alkoholistának tűnt. Meg kellene értenie ezt a döntést. Szerintem egyáltalán nem késő.
2015. aug. 3. 11:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom amúgy, és egyszerűen nem hagy nyugodni az a gondolat sem, hogy végül mégiscsak miattam hagyott fel az ivással (legalábbis én ezt gondolom, de lehet csak nagyképű vagyok és semmi közöm nem volt hozzá) Látom rajta, hogy érdeklődik irántam. Órákat tudunk beszélgetni, ilyen még senkivel sem volt, egyszerűen bármit el tudok mondani neki, odafigyel rám, olyanokat megjegyez, amiket már én is elfelejtettem, h elmondtam, és még a hülye vicceimen is nevet (pedig sokszor elég fárasztó tudok lenni) Ha találkozunk szórakozóhelyen, egyből odajön hozzám, még a haverjaival se nagyon foglalkozik...csak most nem tudom, annyiszor kosaraztam ki, h lehet nekem kellene lépnem, csak elég nehezen tudom én is kimutatni az érzéseimet, nem tudom hogy jelezhetném felé, h mostmár mégiscsak érdekel, azon kívül, h kerek perec megmondom, h hé ez van mit szólsz?
2015. aug. 3. 11:38
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

"h lehet nekem kellene lépnem"

Nem lehet, hanem BIZTOS, hogy neked kell lépni. Ezt férfiként mondom. Kezdeményezek egyszer, ha esetleg változik a helyzet akkor még egyszer próbálkozom, aztán a magam részéről el is engedem a dolgot. Kikosarazás után ha mégis akar tőlem valamit, akkor majd ő oda fog jönni hozzám, és esetleg beszélhetünk róla :)

Mi a baj azzal, hogy egyenesen megmondod, mit szeretnél? Ennyire nem menő az őszinteség?"Figyelj Józsi, azt hiszem félreismertelek ezzel az ivással kapcsolatban, nem is vagy te akkora alkoholista, mint amilyennek először gondoltalak (ez lehetne az egyik fárasztó vicced), viszont nagyon unom már, hogy mindig csak ilyen hangos, sötét szórakozóhelyeken találkozunk. Nem megyünk el holnap/kedden/akármikor bowlingozni/fagyizni/cukrászdába, közben pedig beszélgethetünk normálisan, nem üvöltözve. Mit szólsz?"

Tényleg annyira nehéz ezt közölni vele?

2015. aug. 3. 11:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem nehéz, már egy ideje fontolgatom is a dolgot, csak nem akarok tapadós-rámenős buta libának tűnni, aki szalad a pasi után, legutóbb is így jártam, hiába mondta legjobb bnőm is, h legszívesebben felképelne, mert futok azután a ...után. És akkor nem éreztem, h futnék utána, mindig megvolt az okom rá, miért én megyek, mért én hívom, nem pedig ő jön, ó most sokat dolgozott, ó most beteg, most nem jó a kocsija, nincs pénz a telefonján mért ne hívhatnám én, mért ne mehetnék én oda...Végül is egyenjogúság van, 21. század meg minden, ma már nem feltétlen csak a srác megy a lány után...
2015. aug. 3. 12:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Na most az üldözöd és a n. elutasítás után te nyitsz között elég nagy a különbség.
2015. aug. 3. 12:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz... Asszem összeszedem minden bátorságom és uccu neki :D köszi mindenkinek ;)
2015. aug. 3. 13:08
 8/12 Nagyon gyakori ***** válasza:

"És ha akkor nem voltam hajlandó támogatni/segíteni, mikor szüksége lett vna rá, most hogy jövök én ahhoz, h akarjak valamit is tőle?"

Azért erre ő is gondolni fog.

2015. aug. 3. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Senkit nem kell és nem is lehet megmenteni. Mindenki csak saját magát mentheti meg. Ezzel ne foglalkozz. Neked nem kötelességed támogatni senkit. Menj utána kicsit, keresd a társaságát. Sok sikert!
2015. aug. 3. 16:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt am nem tudja, h én tudtam az apukájáról, vagy legalábbis h összefüggésben van a kettő, nekem is csak később mondták el a közös barátok. Amikor meg már megtudtam, akkor épp másba voltam belehabarodva teljesen (akkor volt az a bizonyos legutóbbi eset, amiről beszéltem) és akkor meg azért küldtem el...
2015. aug. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!