Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jól megcsináltam magamnak, mit tegyek? Vagy már késő lenne? Egyáltalán van jogom hozzá, h így érezzek?
Szerintem ebben semmi gáz nincs. Az ember belefárad egy idő után, hogy a sokadik pasit/nőt megmentse, felkarolja lelkileg .. egy idő után.
Főleg ha ilyenekbe botlik egy jó ideig.
Nekem is volt ilyen időszak, hogy mindig az olyan srácba botlottam, akinek nem volt kerek az élete és tőlem várta a segítséget, megoldást, megmentést, ami eleinte ment is, de miután felállítottam a padlóról őket, ők tovább is léptek rajtam. Így én megelégeltem és többet nem játszottam jótündért senkivel.
Ha látod rajta, hogy kezdi összeszedni magát és számodra is fontos, semmi nincs veszve, késve.
Ha a srácnak igazán bejöttél, biztos nem lesz ellenvetése ellened (főleg most) h kezd egyenesbe jönni magával.
"h lehet nekem kellene lépnem"
Nem lehet, hanem BIZTOS, hogy neked kell lépni. Ezt férfiként mondom. Kezdeményezek egyszer, ha esetleg változik a helyzet akkor még egyszer próbálkozom, aztán a magam részéről el is engedem a dolgot. Kikosarazás után ha mégis akar tőlem valamit, akkor majd ő oda fog jönni hozzám, és esetleg beszélhetünk róla :)
Mi a baj azzal, hogy egyenesen megmondod, mit szeretnél? Ennyire nem menő az őszinteség?"Figyelj Józsi, azt hiszem félreismertelek ezzel az ivással kapcsolatban, nem is vagy te akkora alkoholista, mint amilyennek először gondoltalak (ez lehetne az egyik fárasztó vicced), viszont nagyon unom már, hogy mindig csak ilyen hangos, sötét szórakozóhelyeken találkozunk. Nem megyünk el holnap/kedden/akármikor bowlingozni/fagyizni/cukrászdába, közben pedig beszélgethetünk normálisan, nem üvöltözve. Mit szólsz?"
Tényleg annyira nehéz ezt közölni vele?
"És ha akkor nem voltam hajlandó támogatni/segíteni, mikor szüksége lett vna rá, most hogy jövök én ahhoz, h akarjak valamit is tőle?"
Azért erre ő is gondolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!