Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt jól megcsináltam magamnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt jól megcsináltam magamnak. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Volt egy több éves kapcsolatom nagyon szerettem a srácot,mindent feladtam érte,de valahogy nem működött a dolog sokat veszekedtünk mindketten hibáztunk,én nagyon ragaszkodtam hozzá,ő többször is szakított velem.Most megint úgy volt,hogy örökre vége,sőt még el is hitt rólam egy pletykát aminek a negyede volt igaz, és a többi része hatalmas kamu volt,hogy megcsaltam,ami persze nem volt igaz. ezért lek*rvázott ,megszakított vele minden kapcsolatot még tisztázni se tudtam magam. depressziós lettem, majd jött egy srác. Ő kedves volt,normális volt, udvarolt nekem, vicces volt,az volt az első nap,hogy nevettem a történtek óta. Majd az exem hirtelen felbukkant a semmiből, elmondtam neki,hogy nem igaz a pletyka, elhívott ide-oda. Szerelmet vallott,velem akar élni,gyerek stb. Legyünk újra együtt. Én fel se fogtam az egészet, nem is értem ma napig,hogy is van ez? De a sráccal én tartom a kapcsolatot ,és nekem ő annyira szimpatikus, nem találkoztunk,de már szeretne, és én is szeretném...megnevettet és olyan remény teljes vagyok,hogy vele más lehetne. De nem találkozhatok vele úgy,hogy van barátom. Mit tegyek? Pedig úgy érzem,hogy találkoznom kell vele,hogy tudjam mit akarok,de így nem lehet ,hogy ott a barátom,de ezt meg nem mondhatom meg neki. óó ez szörnyű :(
2014. jan. 16. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első barátod egy barom. A második a nyerő, találkozz vele és hagyd a régit!
2014. jan. 16. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Most megláthatod milyen tsanácsokat kaptam:D Az első máe meg is tette:xD
2014. jan. 16. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, kérdező! Abba gondolj bele, hogy az előző párod többéves kapcsolat után képes volt másoknak elhinni egy pletykát szó nélkül, anélkül, hogy megkérdezett volna téged. Ha szeretett volna, lett volna feléd egy kis bizalma is, akkor először téged kérdez meg, nem másoknak hiszi el, és nem hagyja, hogy tisztázd magad. Egy ilyen eset után, nálam soha többé szóba se jöhetne ez a srác, már leírta magát.
2014. jan. 16. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Második! Második! Második! Ne add a büszkeséged! Újramelegítve SEMMI sem jó! Látja most az első barátod, hogy neked jól megy a szekér, és ezt akarja tönkretenni. Ne hagyd!
2014. jan. 16. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:

A barátommal már többször is "újra melegítettük" és jó volt,legalábbis nekem úgy tűnt,de aztán mindig volt valami ami miatt balhé volt és mindig a szakítást látta a legjobb megoldásnak... emiatt is kételkedek benne, hogy lehetnénk így együtt ,ha ő mindig a szakítást választja megoldásnak. egyébként is elég agresszív természetű, most nem veszekszünk,de azért mert én magamba folytom,ha valami bánt,így minden oké,ő kedves,rendes.persze,ha szólnék akkor vitatkozna velem és haragos lenne. Szeretem őt, de így nem tudom,hogy akarok- e élni? :( és már én sem bízom benne ezek után..

és most itt ez az új srác, és olyan érzéseket vált ki belőlem amit régebben éreztem már, és reményekkel vagyok tele, hogy vajon ő rendes lenne? ő nem hagyna el? mellette megvalósíthatnám önmagam? ez egy egészséges kapcsolat lehetne?

2014. jan. 16. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!