Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem azt tartom fontosnak, hogy a barátom megfelelőnek tartson, hanem az h én magamnak megfeleljek. És ezen kiakad, akkor most mi van?
Ha a pasim azt mondaná, hogy piercinget akar tetetni az orrába, én is kiakadnék. Érted.
Gondolom nem olyan komoly a helyzet, ha te felcsatolod a hajad odaszól, hogy miért csatoltad fel a hajad.
mégis miről lenne szó ?
- ha arra gondolsz, hogy agyon akarod magad sminkelni akkor igaza van ... visszataszító a túl sok smink szebb és vonzóbb a természetes és mindenkiben meg lehet látni a szépet meg ha nem is olyan szép lány :)
- ha mindenfele piercingre, haj korom festésre gondolsz ugyan ez a helyzet
- szilikon dettó
-ha egészségesebb kaját akarsz enni, hogy le adj pár kilót vagy ha sportolni akarsz ugyan ezen célból akkor ok
-ha ruhadarabon akarsz változtatni akkor ok (amíg nem érzi a környezeted mintha állandóan divatbemutatón lenne a környezetedben vagyis amíg nem esel túlzásokba ) addig ok
-szerintem ezeket tartsd szem előtt ha ez neked nem felel meg akkor keress olyan barátot akik nem hasonló elveket vallanak mint én vagy a barátod
:) rémlem segítettem
25f
Az én férjem is kiakadt mikor elkezdtem diétázni, hogy lefogyjak. Mondván aggódik értem. Mert eleinte rosszul voltam. De csak addig amíg hozzá nem szoktam a dologhoz.
Még az anyját is rám küldte...gusztustalan húzás volt. Megbocsátottam nagy nehezen, de sose felejtem el...
Magadnak akarj megfelelni. Ha nem tetszik neki, akkor nyitva az ajtó.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!