Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most jól megcsináltam magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jól megcsináltam magamnak, mit tegyek? Vagy már késő lenne? Egyáltalán van jogom hozzá, h így érezzek?

Figyelt kérdés
Pár éve megismertem egy srácot, nem igazán érdekelt, de valahogy mégis összekavarodtunk (nem volt semmi, olyan részeg volt h ott hagytam) Utánna is bepróbálkozott párszor, de folyton kosarat adtam, eléggé piás volt, hiába mondták a közös barátok, h am nem mindig ilyen, csak pont olyankor találkozunk...én ezt neki el is mondtam, már szinte könyörgött, de én hajthatatlan voltam, mondtam, h részeges nem kell, erre ő h nem ilyen am, meg h jó srác ő, bebizonyítja, én meg h nekem ez nem elég, ígéretek nem kellenek... azóta eltelt egy kis idő, először fel se tűnt, néha találkoztunk szórakozóhelyen, beszélgettünk, aztán egyszer csak azon kaptam magam, h reggelig beszélgettünk és kifejezetten jól éreztem magam vele. És nem iszik! Azóta a bizonyos beszélgetésünk óta nem láttam egyszer se részegnek, de még spiccesnek se! Am régen is azért ivott sokat, mert meghalt az édesapja és ő így dolgozta fel...Amit én tudtam akkor is, de nem éreztem azt, hogy én akarok lenni a megmentője...ez most tudom, h szörnyen önzően hangzott, de ez van... Most azt hiszem valamilyen érzések támadtak fel bennem iránta, folyton ő jár az eszemben, de vajon nem késő hozzá? És ha akkor nem voltam hajlandó támogatni/segíteni, mikor szüksége lett vna rá, most hogy jövök én ahhoz, h akarjak valamit is tőle?
2015. aug. 3. 11:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom, érdekel-e még valakit, de leírom, h mindent megbeszéltünk, mondtam neki, h egy részegesnek tartottam akkoriban és semmi pénzért nem jöttem vna össze vele akkor, (egyébként ő maga kérdezte, h milyennek gondoltam én őt előtte) erre nevetve annyit mondott, h megérti, igazam is van :D

Azóta úgy néz ki a dolog, h összejöttünk, bár még nincs minden tisztázva, de nem is akarom a dolgokat siettetni ;)

Am nem kellett direkt odamennem, h nagy levegő és szia, akarsz még velem járni? Szimplán csak a hétvégén összefutottunk persze tök véletlen (egyikőnk sem akart akkor este felnézni) és minden ment a maga útján :)

2015. aug. 12. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:
De jó! :)
2015. aug. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!