Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy azért nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nem találok pasit, mert elsősorban fiúkkal barátkozom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyáltalán fiús lány, de valamiért velük sokkal jobban kijövök. Volt egy-két olyan eset, hogy többet akartak, vagy én akartam többet, de minden lecsillapodott, és imádom őket. Elképzelhető, hogy azért nem megy a pasizás, mert megszoktam, hogy csak barátkozom a fiúkkal, és ők is velem?
2015. okt. 21. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves vagy? Bele gondoltál abba, mi lesz ha lesz komoly kapcsolatod? Akkor is tartanád ezekkel a fiúkkal a kapcsolatot? És mit szólna a párod?

Nekem is voltak fiú haverjaim, és ahogy lett valakim, több problémám is. Nem lehet a kettőt össze egyeztetni, főleg ha már együtt is éltek.

2015. okt. 21. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, én is jobban kijövök pasikkal, mégis volt már párkapcsolatom, és teljes mértékig hetero vagyok. Nem ezen múlik.
2015. okt. 21. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
# 1 Időpont ma 14:38 - Nekem ilyenből soha nem volt problémám.
2015. okt. 21. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem okoz gondot, ha fiúkkal barátkozol, egy esetleges párkapcsolat mellett.

Ami számomra érdekes: "Volt egy-két olyan eset, hogy többet akartak, vagy én akartam többet, de minden lecsillapodott" miért csillapodott le? Nem is akartál senkitől semmit, aki pedig téged akart azért csillapodott le, mert kénytelen volt. Ezek után már én is kíváncsi vagyok a korodra.

2015. okt. 21. 14:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Ismerek olyan srácokat, akiknek pedig sok lánybarátjuk van. Ezzel alapvetően nincsen gond, attól függ, ki hogyan viszonyul a barátaihoz. És már nem azért, de egy párkapcsolat normál esetben nem börtönt és elzárást jelent, eszem ágában sem lenne bárki miatt is lemondani a barátaimról, mert szakítás után meg nem maradna senki... És valljuk be, manapság kevés az örökké tartó páros.

Volt egy srác, akinek tetszettem, de ő nekem nem, de ez már 4 éve volt, azóta voltak már barátnői, szóval annak vége. És volt, hogy nekem tetszett meg valaki, de neki én nem, és azóta már túl vagyok rajta réges régen.

19 éves vagyok.

2015. okt. 21. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is adódott már ebből bőven problémám. Egy lány kivételével csak fiú barátaim vannak, akikről nem vagyok hajlandó lemondani, csak mert pár hete vagy hónapja együtt vagyok valakivel, aki ezt nem tudja tolerálni. Illetve az sem túl vonzó más férfiak számára, hogy mindenhol más pasikkal látnak, nem is igazán jönnek oda hozzám, csak ha egyedül vagyok, ami viszont ritka.
2015. okt. 21. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez marha egyszerű, nem értem mit kell agyalni ezen.

Mivel egész életedben javarészt fiúkkal barátkoztál, ezért nehezen tudsz elképzelni másmilyen kapcsolatot velük. A belső asszociációdban már annyira berögzült a "fiúk=barátok" kapcsolás, hogy nehezedre esik a fiúkhoz másféle kapcsolatot rendelni és, mivel így képtelen vagy meghatározni egy ideális férfi partnert, aki nem barát, így eleve nem is tudod, hogy mit keress. Jelenleg az van a fejedben, hogy "kéne egy pasi", de itt ki is fulladsz, mert akárhányszor körül akarod határolni, hogy mit is szeretnél, mindig beleütközöl a "fiúk=barátok" kapcsolásba, így nem is nagyon tudsz más perspektívában gondolkodni. Ez az egész pontosan olyan, mint a dél-kínaiaknál a "disznó=szerencse" kapcsolás összekülönbözése a nyugati ember "disznó=kaja" kapcsolásával. A kínai nem tud más kapcsolatot elképzelni a disznó között, ezért is esik nehezére megenni a malacot, hisz egész éltében úgy volt velük, hogy azok házi kedvencek kb, mint nálunk a kutya.

Az embereknek alapvetően nehezükre esik más perspektívákban gondolkodni, veled is ez a helyzet, nem tudsz olyan helyzetet elképzelni, ahol a férfi nem csak barát, hanem valami több is.

2015. okt. 21. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Az én párom nem örülne annak, ha pl. vacsi közben, főzés alatt, vagy a háta mögött más pasikkal beszélnék... És valljuk be, egyik férfinak sem. Nem hiába van az, hogy nő nővel barátkozik...
2015. okt. 21. 14:57
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es, részben igazad van, de az exembe nagyon szerelmes voltam, viszont vele meg nem voltunk úgy jóban. Mármint, nem volt bennünk túl sok közös, nehezen értettük meg egymást néha, és akkor már inkább egy fiúbarát, mint egy olyan kapcsolat, ahol unatkozom a saját párom mellett...
2015. okt. 21. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as, mi az, hogy "az van, hogy nő nővel barátkozik" ? Ezt neked mégis ki mondta? Valami szabály lenne, vagy mi? Nő és nő közti barátságok a legfelszínesebbek.
2015. okt. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!