Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsősorban fiúkkal barátkozom, elfelejthetem a párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van több fiú barátom is, akikkel napi szinten beszélünk, valakivel találkozgatunk is, de nincs köztünk semmi, és barátnőjük is van, nem nyomulnak rám. Viszont az exemnel emiatt szakítottunk, mert nem bírta ezt elviselni, nekem meg fontosabbak a barátaim, és én sem várom el senkitől, hogy miattam ne beszéljen valakivel. Hogy lehet ezt a problémát megoldani? Van olyan srác, aki ezt el tudná fogadni? Fiúk között is van olyan, aki csomó lánnyal barátkozik.
19/L
2015. aug. 26. 08:19
1/4 anonim válasza:
Megértem az exed, én sem tudnék olyan fiúval járni, aki "barátságból" más lányokkal találkozgat és nincsenek fiú haverjai.
2/4 A kérdező kommentje:
Vannak lány barátnőim is, de fiúkkal jobban el vagyok.
2015. aug. 26. 10:09
3/4 Költőnő? válasza:
én is ilyen vagyok, nekem eddig mki el tudta fogadni. Egyszerűen olyan emberekkel hoz össze a sorsom, akiknek ez nem probléma. ilyennek ismer meg, eleve így fogadjuk el egymást.
4/4 anonim válasza:
nekem nem kellenél. az én barátnőm egyben a legjobb barátom is. mindenki elé helyezem, ahogy ő is engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!