Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek ilyen nehéz randikból, flörtökből párkapcsolatot kialakítania?
Nem voltam soha egy kapcsolatfüggő lény, egyedül mostanság éreztem úgy, hogy elegem van a "csodára várásból" és igazán szeretnék kapcsolatot, egy társat, akivel jól érezzük magunkat, összeköthetjük az életünket.
Szóval pörgetem a társkeresőt, igyekszem az életben is résen lenni, nem zárkózom el, ha barátok meg akarnak mutatni facér haverjukat. És valahogy semmi nem jön össze. De mindez úgy, hogy valaki úgy tűnik nagyon oda van értem, azután nem történik semmi. Vagy szórakozóhelyen nagy enyelgések, számcsere, soha nem hív fel.. Vagy nagyon foghíjasan keres a kölcsönös szimpátia után, én is próbálok rásegíteni a kapcsolattartásra, de már úgy érzem csak barátkozni akar, de azt se túlzottan.
Közben meg úgy érzem kezdek kiüresedni ebben, hogy ennyi mindenkit megismerek felületesen, aztán már felejthetem is el, mert nem kellek neki. Ez mással is így van, vagy én vagyok peches, netán rosszul csinálok valamit?
hát én eddig el sem jutok, pedig nem tartom magam rondának, sportolok, vékony vagyok/karcsú csinosan öltözöm, figyelek a bőrömre nem sminkelek túlzottan..
mindenkivel próbálok kedves lenni, mosolygok az emberekre, mégse keresnek a pasik, max haverkodnak, még a barátság se jön szóba inkább csak mint haver vagyok jó, vagy csak elpoénkodnak velem de semmi több.
Így vakon csak pár apróságot lehet mondani rólad is.
1. nem tetszel nekik
2. a beszéded a stílusod, a viselkedésed a hozzáállásod az élethez nem tetszik nekik
3. gyogyós vagy degenerált
4. nem is tetszel nekik és 100-asnak sem tartanak.
5. nem tűntél érdeklődőnek , azt látták rajtad h nem érdekesek számodra
Szóval bármelyik verzió lehetséges.
Sok társkeresős randim volt, de egyiknél sem éreztem a "húha-érzést", így nem is lett folytatás. Aztán jött valaki, akivel az első randin éreztük mindketten, hogy "IGEN, őt akarom!" Vele lett újabb randi, összejöttünk, és az érzés minden nap csak erősödik, hónapok óta.
Szóval a megfelelő személlyel könnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!