Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz párkapcsolatot kialakítania egy félénk srácnak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 19:30
1/5 anonim válasza:
megfelelő partnerrel aki megértő segítőkész olyannal nincs baj, simán fog menni :)
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom te mennyire vagy félénk. Nekem is egy félénk srác tetszik, de mikor próbálok vele beszélgetni, akkor csak keveset válaszol... Így nehéz. Ez nem attól függ, h mennyire vagy nagydumás, csak légy nyitott.
3/5 anonim válasza:
Az én jelenlegi párom is nagyon félénk, de látta rajtam hogy nagyon spontán vagyok és megnyílt. Így tudtunk beszélgetni.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, ezt te tudod, ha te vagy a félénk srác.
A legrosszabb választás a félénk lány-félénk srác.
Az jó, ha egy rámenős kis "dögöt" kapsz, de mégsem jó, mert általában nekik határozott férfi kell, aki hódítani tud...
Szóval mégis csak kezdeményezni kellene.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nehéz,ha elég "tökös" vagy hozzá :D
Nekem is egy nagyon félénk srác jön be,nem mer a szemembe nézni,halkan köszönöm és látom hogy mindig olyan kis zavarodott :D
De eressz meg felé egykét mosolyt,köszönj neki,viselkedj természetesen,oldottan és spontán mikor ott van, legyél humoros,de semmiképp ne hozd kinos helyzetbe,és egy idő után megnyilik neked :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!