Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiak: ti mit gondolnátok, hogy reagálnátok, ha egy nő ezt tenné?
28 éves nő vagyok. Év elején ismerkedtem meg egy velem egyidős férfival, szinte szerelem volt első látásra (úgy tűnt, ő is eléggé oda van értem). Még aznap bevallotta, hogy nem egyedülálló, és én meg egy se vele- se nélküled kapcsolatból költöztem éppen el. A helyzet ellenére találkozgattunk, és egy ideig próbáltunk csak egymással foglalkozni, és a körülményeket elfelejteni. Nem részletezem, de eszményi volt minden. Aztán májusra előjött az, hogy ezt így nem folytathatjuk, és végül júliusban közös megegyezéssel szakítottunk egymással. Úgy tűnt, őt is megviseli a dolog. Azóta semmi kommunikáció. Én azonban azóta sem tudtam őt elfelejteni, meg akarom keresni hogy kezdjük újra, tiszta lappal.
Férfiak, mit gondoltok? Kapnátok a könnyű szexen? VAgy röhögnétek a szűánalmas nőn? Esetleg örülnétek?
28N
Ez neked csak a szexről szól.
Rossz kategóriába írtad ki a kérdést.
Meg sem fordult a fejében,hogy téged válasszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!