Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti arra hogyan reagálnátok, ha meglátnátok a párotokat egy étterem teraszán, amint egy lányt kétszer megpuszil és átölel? Mit gondolnátok először?
Figyelt kérdés
Nagyon dühösen odarohannátok hozzá és lekevernétek neki néhány pofont, aztán a lánnyal is alaposan összekapnátok esélyt se adva a magyarázkodásra?
Az meg sem fordulna a fejetekben, hogy a lány esetleg csak a testvére, akit már több hónapja nem látott és megbeszéltek egy személyes találkozót?
2015. ápr. 20. 17:50
1/7 anonim válasza:
Biztosan nem pofoznám fel meg semmi ilyesmi. nekem 3 éve van kapcsolatom de akkor sem.. még akkor sem ha megbeszéltek egy találkát és úgy csinálja. nem szabad korlátozni semmiben, annál jobban csinálja. te is megteheted. abban nincs semmi. a csók az már veszélyes, de arcra puszi az baráti (szerintem!)
2/7 anonim válasza:
Ha a páromnak lenne testvére arról valószínűleg tudnék. :D Hacsak nem pár napja a párom az illető, akkor valószínűleg legalább képet már tuti láttam volna róla. Szóval nem, nem ez jutna először eszembe, ha egy vadidegen nőt ölelgetne, hogy csak a tesója biztos... De jelenetet se rendeznék azért ott helyben, utólag rákérdeznék kettesben, mi volt ez.
3/7 anonim válasza:
Az tuti, hogy nem pofozkodnék!
Odamennék, hogy "Ó sziasztok! Épp erre jártam és megláttalak titeket. Mi még nem ismerjük egymást, ugye...? Kovács Ernesztina vagyok!"
Pl. Szóval kultúráltan oldanám meg.
4/7 anonim válasza:
puszi + ölelés? elsőre vmi régi ismerős.. most komolyan, ki olyan idióta, hogy emiatt elkezdeni verekedni meg hisztizni?
5/7 anonim válasza:
Persze, fő hobbim idegeneket verni a nyílt utcán. Aki csak ránéz a pasimra, kinyírom... Gondolkozzál már ember! 25N
6/7 anonim válasza:
Persze, szó nélkül megtépem a csajt, nem? Jézusom...
7/7 anonim válasza:
Engem a baratnom felpofozott mert regimodian kezcsokkal mertem koszonni egy lanynak.
szov nagyom csaj fuggo a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!