Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt, hogyan reagálnátok le? Mit gondolnátok róla ezek után?
Sziasztok!
2 évig jártam az exemmel, de szakítottam vele 2 hete, mert alig bírtunk találkozni és nagyon sokat veszekedtünk.
Kiderült a minap, hogy ő már csókolózott 2 nővel is és az egyikkel nemsokára kapcsolatban lesz.(hívjuk őt Beának)
Beával már a kapcsolatunk közben is flörtölt, mint megtudtam.
Nem is itt van még a gond, de eleve már 2 hét elteltével már új kapcsolata van? Még ő könyörgött nekem..
De, ami ma történt, arra sohasem számítottam.
Megkérdezte tegnap, hogy összejövünk-e még. Én ma írtam neki, hogy nem valószínű. Erre Bea írt erre választ az exem facebookjából. De olyan üzeneteket, hogy tintát nem tűr.
pl.: hisztis rib..nc vagyok, egy korcs, majd jól megver, egy kis sz...rházi vagyok és meg is fenyegetett, hogy kirúgat a suliból...
Úgy volt, hogy majd eljön a cuccaiért, amiket visszaakar kapni. Eleve ez milyen dolog, hogy nekem adja majd visszakéri. Erre közölte Bea, hogy majd ő is eljön és jól megver..
Közölte, ha nem adom vissza a cuccokat, akkor mindenkinek szétkürtölik a titkaimat.
Most komolyan, ti ezt, hogyan reagálnátok le?
Elég rossz az is, hogy egy ilyen emberre pazaroltam 2 évet, nemhogy még fenyegetnek is..Mert, mint kiderült az exem végig ott ült mellette.
Egy elkeseredett lány. :(
Nem tudom milyen titkod kürtölhetné szét ezért én ezt írom.
Tiltsd le őket Facebook-ról és a lakásodba/lakásotokba nem kell őket beengedni.
Ilyen nem kell felvenni. Ostoba mind a kettő! Tiltsd le őket és kész!
Ha meg tényleg meg akarnak verni(bár ez csak jaszkarizás) akkor kérj segítséget! Az ilyeneknek könnyű egy-két markos legénynek egy életre elvenni a kedvét ezektől a dolgoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!