Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok rendes férfit aki nem csak cicababát keres?
USA
Kansas
Topeka
SW Huntoon Street 3726
"bezzeg én aki normális életet élek gyereket nevelek dolgozok háztartást vezetek én egy rendes pasinak sem kellek,"
Mert mondjuk nem vagy rendes nő. Miért kellenél egy rendes pasinak? Ne néz minket hülyének, mert ez annyira szánalmas! Egész eddig a jóképű pasik kellettek, felcsináltattad magad valami nagypofájú keménygyerekkel, most meg kell egy balek aki felneveli a kölyködet és elfogad így lassan öregedőfélben... Hát ennyire balekok azért nem vagyunk, mi férfiak sem, hiába nézel hülyének minket.
Kisgyermekes egyedülálló anya vagy --> tehát egy rendes férfinek rendes nő kell, a rendes nő nem nevel egyedül gyereket. Továbbá a rendes nő nem 33 éves vén fejjel kezd rendes férfit keresni, hanem egész életében azt kereste.
Nagyon felhúzott ez a kérdés, nő felcsináltatja magát az alfahímmel, aztán sír, hogy nem talál egy balekot, aki eltartja, a kölykével együtt...
Azért nem kéne ennyire nekiesni. Nem ismerjük a múltját, ki tudja, hogyan fogant a gyerek, milyen kapcsolata volt akkor, stb. Persze az esély megvan arra is amit írtatok.
Bár ez az "idáig az számított hogy jóképű legyen,de ezután nem azt nézem" nem túl jó pont. Tehát ezután bárki jöhet, mind, csak legyen valaki. Engem ez jobban zavarna, mint a múltja.
29F
Itt vagyok :)
Ha gondolod írj,csak beszélgetés szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!