Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézek ki, mégsem megy az ismerkedés. Hogyan változtathatnék ezen?
Sok-sok visszajelzés alapján (őszintén, a saját egóm szerint is, bár igyekszem mindig szerény maradni) jóképű, intelligens, udvarias és érdekes ember vagyok. Viszont a karakterem eléggé visszafogott, csak ismerős körökben vagy ittasan engedem el valamennyire magam. Ez néha még jó is, mivel hozok egyfajta titokzatosnak tűnő figurát, viszont szinte minden esetben megnehezíti az ismerkedést. Néha a látszat mást sugall, de meghelehetősen zárkózott személyiség vagyok, komplex, egyedi gondolkodásmóddal. Emellett maximalista és öntudatos vagyok, de mint írtam, nem vagyok felvágós, ezek amolyan belső elvárások. Érdekes dolgot tanulok, emellett van egy viszonylag jól fizető állásom is, tehát még ez sem jelent gondot. Semmiképpen sem szeretném feladni az alapvető személyiségjegyeimet, de még nem találtam meg a módját annak hogy hogyan tudnék "laza" lenni. Szinte minden dolgot komolyan veszek, nem nagyon csinálok semmit értelmetlenségből, talán ez a baj. Mintha ez nem lenne belém kódolva... A véleményeket szívesen várom!
25F
Az ember amire nincs esélye.
Ez lemaradt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!