Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól nézek ki, mégsem megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól nézek ki, mégsem megy az ismerkedés. Hogyan változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés

Sok-sok visszajelzés alapján (őszintén, a saját egóm szerint is, bár igyekszem mindig szerény maradni) jóképű, intelligens, udvarias és érdekes ember vagyok. Viszont a karakterem eléggé visszafogott, csak ismerős körökben vagy ittasan engedem el valamennyire magam. Ez néha még jó is, mivel hozok egyfajta titokzatosnak tűnő figurát, viszont szinte minden esetben megnehezíti az ismerkedést. Néha a látszat mást sugall, de meghelehetősen zárkózott személyiség vagyok, komplex, egyedi gondolkodásmóddal. Emellett maximalista és öntudatos vagyok, de mint írtam, nem vagyok felvágós, ezek amolyan belső elvárások. Érdekes dolgot tanulok, emellett van egy viszonylag jól fizető állásom is, tehát még ez sem jelent gondot. Semmiképpen sem szeretném feladni az alapvető személyiségjegyeimet, de még nem találtam meg a módját annak hogy hogyan tudnék "laza" lenni. Szinte minden dolgot komolyan veszek, nem nagyon csinálok semmit értelmetlenségből, talán ez a baj. Mintha ez nem lenne belém kódolva... A véleményeket szívesen várom!

25F

2015. okt. 26. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Oda mész a nőhöz az meg lekoptat, vagy flegmán elutasít, esetleg elkűld az anyámba!( mindegyik eset előfordult már velem:) Persze részegen lexarom, és olyankor lazább is vagyok, ami valamiért bejőn a csajoknak, de még így sem volt sok siker.(csak haverkodás jőtt össze) Részeg sem lehetek mindíg. Ugy hogy én sosem gondoltam, gondolok arra hogy kihagytam volna bármit, inkább nyugtató érzés hogy kimaradt még egy negatív tapasztalat. Persze egy jó buli után, tényleg ugy érzem hogy a csajozás nem is ördöktől való, de ilyenkor inkább lenyugtatom magam. Franc se akar olyasmin pörögni
2015. nov. 1. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ember amire nincs esélye.

Ez lemaradt:)

2015. nov. 1. 09:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező ezek a személyiség jegyek jól fognak jőnni egy zombi apokalipszis idején!
2015. nov. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!