Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok fiú kedvel, csinosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiú kedvel, csinosnak tartanak, tudok velük beszélgeni, de mégsincs barátom. Min változtathatnék?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélgetek fiúkkal, akár kezdeményezek is, flörtölnek velem, bókolnak.

Ez szórakozóhelyen, iskolában is így van tlbbnyire.

Mégis, sose hívott még el senki valahova...Akikkel jobban megismerkedtem, ők is inkább csak kiöntik nekem a szívüket más lányokról (volt már, hogy fiúkról, mert rá kellett jönnöm, hogy másik pályán vannak).

Mit változtathatnék? A külsőmet dicsérni szokták, adok magamra. Értelmes dolgokról szeretek beszélgetni, nem feltétlen a hétvégi hatalmas ájulásokról.

17L

2014. okt. 19. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem semmin sem kell változtatnod, majd jön az igazi, és elhív :)

Addig pedig türelem, nem vagy lekésve semmiről sem.

30/F

2014. okt. 19. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ugyanez van velem is, csak fordítva.

Engem is megdicsérnek külsőre, viccesnek és értelmesnek tartanak, mégsincs barátnőm.Akkor mi lehet a baj?

Nemtudom. Valaki azt tanácsolta nekem, ami neked is hasznos lehet, hogy ne légy lelki szemetes láda senkinek, ne beszélj meg mindent velük, mert automatikusan átkerülsz a barát kategóriába. Maradj kicsit titokzatosabb.

26/F

2014. okt. 19. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán tetszik neked valaki vagy szeretsz valakit.Vagy csak úgy kell,és hülyén követed a trendet és a társadalmat.Ha igen akkor elárulom,hogy az a kapcsolat sem lesz hosszú életű.Majd jön valaki akinek kellesz,de ha te ilyen korán tönkre akarod vágni az életed,hát rajta.
2014. okt. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!