Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnék a kisugárzásomon?
És igazából nem vagy ilyen?
Amúgy talán ha mosolyogsz néha az segítene.
Ott rontottad el, hogy olyan emberekkel vagy körülvéve, akiknek nem tetszik a viselkedésed.
Az ilyeneket le kell szarni, olyan barátokat/haveri társaságot keress, ahol hasonlóan gondolkodnak mint te.
Nem fognak baszogatni és nagyon jó barátságok alakulnak belőle.
Én is egy egoista, viszonylag bunkó ember vagyok, azzal a különbséggel, hogy nekem még a haverjaim is olyanok. Egymást mi nem tartjuk ilyennek, mások lehet, hogy igen... csak tudod a természetünkből adódóan LE SE SZARJUK azt, hogy egy ismeretlen senki mit gondol rólam. Attól, hogy ismerem beszélek vele, "haverok" vagyunk, attól még telibesz.rom a véleményét. A jó haver nem kritizál, és gondolkodás nélkül különbséget tudsz tenni a poénkodás és a cukkoláson. Ha nem tetszik valami, nem szólom le, inkább kerülöm. Attól meg tudnak őrülni. Nem veszed egy kalap alá őt. Le kell sz.rni.
Ez az egy ami tanulhatatlan, és útánozhatatlan, és ami megmutatja, hogy ki vagy te, a külsőség mögött.
Ha taszítod az embereket-már pedig az írásod alapján nálad ez van-akkor én a helyedben semmi mással nem törődnék mint a belső nagytakarítással.Ugyanis az már komoly probléma, ha ez mutatkozik meg egy embernél. Ezt hívják egyébként szellemi értelemben:rohadásnak-belső rohadásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!