Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az elérhetetlen férfiak érdekelnek? Hogy változtathatnék ezen?
Kérlek segítsetek, úgy érzem így sehova se tart az életem, és nem értem miért nem változtatok rajta.
Szóval írnék nagy vonalakban a szerelmi életemről. Mindig olyan férfiak érdekelnek, akik valamitől elérhetetlenek, legyen az éppen a legnépszerűbb srác, vagy a legvisszafogottabb, a legkülöncebb, vagy épp egy tanár, vagy zenész...stb
valahogy mindig azt veszem észre hogy ilyen emberekkel randizok, viszont mindig egyből meghátrálok, mivel tele vagyok előítéletekkel legtöbbször, bármennyire is jól alakulnak a dolgok, azt gondolom, hogy neki úgyse én kellek, az egész egy színjáték, nincs értelme, és kilépek belőle.
ez nem tudatosan van így, csak mindig ezen kapom magam, és tudom hogy ez nagyon nincs rendben... lehet, hogy tudatalatt mégis direkt választok ilyen embereket, mert félek egy igazi kapcsolattól? vagy nem tudom... bármilyen ötletnek örülnék, és bármilyen tanácsnak, hogy hogyan változtassak ezen.
(nem tudom ez mennyire kapcsolódik ide, de ezekkel az emberekkel nem fekszem le meg ilyenek, szóval nem "skalpokat" gyűjtögetek, meg amikor épp híres emberrel voltam így soha senkinek nem mondtam el, még a legjobb barátnőimnek se, szóval nem az vezérel, hogy ezzel én milyen menő leszek...)
ja és nyugodtan ítélkezhettek, az is egy vélemény, azt is szívesen veszem, ha bárki kifejti mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!