Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20as 30as empatikus férfiak! Ti mit tennétek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Feltételezzük, hogy elég népszerűek vagytok, és sok nővel volt dolgotok életetek során. Ám szem elé kerül egy jóval fiatalabb lány, aki felkelti az érdeklődéseteket komolyabb szinten. Ám ez a lány, mint már írtam, jóval fiatalabb - 17 éves, és tapasztalatlan. Mit tesztek és miért?2012. jún. 12. 17:58
3/13 ASOT válasza:
ja igen..ezzel nem azt mondom, hogy nem tetszene meg mert tényleg nézhet ki jól és fejletten egy 17 éves is, de 17 évesen még túl fiatal lenne.
4/13 anonim válasza:
hát most enm mindegy h 22 alatt vagy e emrt akkor járnék vele, de ha 23 több vagy akkor ne légy pedomaci felejtsd el :D
5/13 A kérdező kommentje:
A korotokat is írjátok le megkérlek :)
2012. jún. 12. 18:04
6/13 ASOT válasza:
27/f voltam :)
szóval ezért nem! mert ez már sok. Minimum 20 az legyen.
7/13 anonim válasza:
Egy év és 18 lesz. Ha kibírod, várj addig, ha nem...hát istenem...!
8/13 anonim válasza:
Hát járnék vele. Bár én még fiatal vagyok :P
22F
9/13 anonim válasza:
Az empátiám azt súgja, hogy csak akkor mozduljak rá, ha én is felkeltettem az ő érdeklődését.
10/13 anonim válasza:
Ha 20as éveim elején járnék, új és csodálatos dolgokat mutatnék meg neki.
Ha már benne lennék a 30ban, keresnék egy olyan lányt, akit már nem kell meggyőznöm, hogy amit együtt csinálhatnánk, az mindkettőnknek jó lesz.
Mivel én nem vagyok empatikus, hagynám a fenébe, mielőtt még komolyabb kárt tennék a kis lelkében.
Te viszont gondolom 25 körül lehetsz, szóval próbálj keresni magadnak egy huszonéves leányzót, ha pedig nem sikerül: nincs más hátra, mint előre. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!