Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig tudják, ha egy nő beléjük van zúgva?
Nemrég elmondtam egy kedves jóbarátomnak, hogy többet képzeltem vele, mint barátság. Nagyon közeli kapcsolatunk van, de eddig tényleg csak barátságról szólt. Erre azt mondta, hogy mindig is tudta, hogy mi a helyzet és én mit akarok.
Ezen meglepődtem, mert direkt csak haverkodós stílusban viselkedtem eddig. Tényleg a homlokunkra van írva, hogy mit érzünk?? 24/L
Fogalmunk sincs. csak felvágott, hátha ugrasz.
hanyagold inkább...
Azokrol a lanyokrol, akiknek eddig tetszettem, tudtam, hogy tobbet szeretnenek tolem, bar azt persze nem tagadom, hogy azert eleg egyertelmuen jeleztek is ezt.
De ez azert egyenenkent valtozik: egyreszt az sem mindegy, hogy a lany mennyire jelzi, hogy mit is szeretne es persze az sem, hogy az adott fiu mennyire kepes rahangolodni ezekre a jelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!