Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi az oka ennek a viselkedésnek?
Természetesen nem a fiatal, éretlen fiúknak szól a kérdés, hanem a 30 körülieknek.
Valahányszor meglátsz egy bizonyos nőt, gyorsan végigpásztázol a testén, fentről lefelé, majd amikor észreveszi, akkor elnézel máshova. Ha "nem veszi" észre,akkor tovább nézed.
Nem tartom magam szépnek, ezért nem tudom, miért néz az illető...aki mellesleg nagyon bejön.
Ne haragudj,de ezek szerint nem csak szép nem vagy,de okos sem...:D
Ennyire naiv nem lehetsz...mégis mit nézhet egy férfi egy nőn?
Tudod, filmekben van az a kinos jelenet, amikor egy fiu megpillant messzirol egy lanyt, aki azt hiszi, hogy ot nezi a fiu, a srac mosolyog, a lany felszegen visszamosolyog, a srac integet, a lany felenken visszainteget, elindulnak egymas fele, a lany alig varja, hogy a fiu megolelje, egyre batrabban vigyorog, majd amikor odaernek egymashoz, a lany legnagyobb megdobbenesere a srac tovabbhalad mellette es egy gyonyoru nohoz lep oda, aki egesz vegig ott volt a lany mogott, es megoleli.
Nem lehet, hogy ez tortent a te esetedben is?
munkatársról van szó, és amikor néz, sosincs senki sem mellettem, sem mögöttem:)
A nem szép nőket is megnézitek? :)
Hogyne!
Ezen felul szemermetlenul megbamuljuk a hajlektalanokat, az oregeket, a rakoncatlankodo gyerekeket, a mozgasserulteket, a fogyatekkal eloket, a latasserulteket, azokat, akiknek furcsa a haja, azokat, akiknek bibircsok van az arcan, azokat, akiknek extrem a ruhazata es neha meg ujjal is mutogatunk rajuk.
Azt hiszem, ezt minden fiu neveben mondhatom...
(U.i.: neked szukseges informaciokert lasd: 1. valasz!)
Ez legtöbbször csak egyszerű szemlegeltetés unaloműzésből. Ha nincs jobb dolgom én is végigmérek minden nőt a közelemben
28/F
Mindet megnézzük 15-től 65-ig és 40kg-tól 160-ig. Egyiket ezért, a másikat azért. A férfi így működik!
Az örök igazságot pedig ebben a videóban hallhatod is 53:05 és 53:50 között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!