Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mi az oka ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi az oka ennek a viselkedésnek?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a fiatal, éretlen fiúknak szól a kérdés, hanem a 30 körülieknek.

Valahányszor meglátsz egy bizonyos nőt, gyorsan végigpásztázol a testén, fentről lefelé, majd amikor észreveszi, akkor elnézel máshova. Ha "nem veszi" észre,akkor tovább nézed.

Nem tartom magam szépnek, ezért nem tudom, miért néz az illető...aki mellesleg nagyon bejön.

2012. jún. 8. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mert gyönyörködöm.

mondjuk én nem nézek el,szinte soha.

ha észreveszi,hogy stírölöm,akkor annyi illem van bennem,hogy az arcába nézek utána,nem a testét fixírozom gátlástalanul.

annyira meg nem izgat az egész,hogy odamenjek,mert nem akarok tőle semmit,van csajom.

amúgy meg a nők is ugyanúgy stírölnek.

mikor rajtakapom őket,akkor mindig hirtelen elkezdenek lefelé nézni és a hajukat babrálják.

ha a rajtakapás sem hozza zavarba,akkor fel szoktam emelni az egyik szemöldököm és akkor tuti,hogy zavarba jön.

2012. jún. 9. 01:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Pötty,Pötty,édes kis Pötty,

nincs nála helyesebb kutyakölyök...

2012. jún. 9. 01:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát kezdeményezz te. Ma már nem gáz, és jól is elsülhet a dolog! Én már kb 2éve stirölök egy nőt, hajnalok hajnalán, de megszólítani még nem volt bátorságom.
2012. jún. 9. 07:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de az elsőnek van igaza. Komolyan ilyeneken rágódsz 30 körüli évesen? Sosem tapasztaltál eddig hasonlót? Egyébként halkan megsúgom, hogy ezt nem csak a 3 x-es érett férfiak teszik, hanem 14 évestől kb halálig minden ember, férfi ezt csinálja.
2012. jún. 9. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

A férfi oldalról mi mást látunk. Ez is lehetne egy kérdés.

Miért van az, hogy ha szembe jön egy nő az utcán, mire közel érne, gyorsan el néz máshova, vagy a lehajtja a fejét?

A nök 90 %-a ezt csinálja.

2012. jún. 15. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!