Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépő férjek, férfiak, tudtok a szeretőkre is tisztességes nőként nézni? Mégha ő is házas lenne akár?
akivel félreléptek, azt mire tartjátok? tudtátok (tudjátok) őt is egyenrangúknt kezelni és "rendes" nőnek nevezni?
és ha a nő maga is házas? Akkor ő is félrelépő
A szerető egy kissé félresikerült fogalom. A hancúrmaca inkább találó.
Arra valók hogy szórakozzak velük. Nem hogy rendes nőnek nem mondanám őket, hanem inkább csak egy eszköz a markom és a műpunci után a sorban. Semmiképp sem hasonlítható a rendes nőkhöz, a feleségemhez meg pláne nem.
Te vagy túl sok lányregényt olvastál vagy a szappanoperák nézésével estél túlzásba :D
A mocskolódó hozzászólások tuti feleségek :) még az a hosszú is aki férfinak állította be magát :D Ez egy ilyen dolog, sajna a feleségek jó eséllyel elfásulnak egy idő után, elhíznak meg ilyesmi. Ezt nem lehet előre tudni, zsákbamacska. Sajnos nekem nem volt szerencsém. 3 dolgot tehetek 1. beletörődök 2. elválok 3. szeretőt tartok.
Egy ideig próbáltam rendbehozni a házasságunkat, de sikertelenül. Elválni nem akartam a gyerek miatt. Újra elkezdtem randizni, lett barátnőm. Neki is van férje, külföldön dolgozik, ritkán jár haza. Együtt járunk szórakozni, moziba vacsizni stb és remekül megvagyunk vele :) Szerencsére a munkám olyan hogy simán ráfogom a közeledő határidőkre a hosszú bentmaradást.. (programozó vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!