Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfias férfiak vs Babaarcú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias férfiak vs Babaarcú pasik?

Figyelt kérdés

Nők/Lányok nektek melyik kategória jön be, Férfi kell nektek vagy egy nem annyira férfias pasi?

És részletezzétek hogy miért az a kategória (öltözködés,hajviselet,belső értékek,viselkedés...stb) és miért nem a másik, kort is ha lehet.

Csak egy példát mondanék

Férfias férfi: Kenan imirzalioglu, George Clooney

Pasi: Zac Efron, Enrique Iglesias

Köszönöm !

2012. jún. 12. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

CFérfiak

Határozott, magabiztos, mindig tudja hol van.

Zac Efron pl. minden képen úgy néz ki, mint aki eltévedt, csak nem tudja kitől kérjen útmutatást.

És Kautzky Armand

2012. jún. 12. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Első vagyok, 21/L
2012. jún. 12. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem Enrique azért eléggé pasis, van kisugárzása.

Egyértelműen a Férfias , mert ők sokkal határozottabbak, kitűnőbbek, én pl. beindulok ha egy borostás helyes pasit látok. Egy babaarcú pasi is lehet kicsit borostás, de meglátszik a férfin hogy ki a férfi. 19/L Vadítóbbak, izgatóbbak, komolyabbak.

2012. jún. 12. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
6%
Nekem a férfias férfiak, akik néha tudnak babaarcú pasik is lenni :D Öltözködésben inkább legyen férfias férfi ne az a nyálas anyuci kedvence. Hajviselet úgyszint. Belső értékek..hmm..hát tudjon hízelegni,legyen romantikus ellenben álljon ki mellém ha arról van szó és legyen igen is férfias. A nyálas pasik viselkedése undorító tud lenni :D:D abból a szempontból legyen ilyen, hogy tudjon romantikus,érzelmes lenni, ne csak mindig a "macsó" énjét mutassa mert ő itt a valaki. Szóval valahol a kettő között :D
2012. jún. 12. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 20/L
2012. jún. 12. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
Nem vagyok lány ,de gondolom ez korosztály függő. Értem ezalatt hogy 18+-sok azok inkább férfiakra buknak az alatt meg( értelmesek kivétel) az ilyen justin bieber baba arcú puha p*csökre.
2012. jún. 12. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
jelen xD
2012. jún. 12. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem jobban bejön, ha egy fiúnak picit lányos arcvonásai vannak (nem az a macsó, férfias..), és az izmos pasik se jönnek be, inkább legyen vékony, és ne nagyon magas. :)

Nem tudom miért.. de ez tetszik.

19/L

2012. jún. 12. 18:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy férfi legyen férfi.

És nem feltétlenül az öltözködést, ilyeneket értem. Max ne vegyen fel rózsaszín pólót. :D

Egy igazi férfinak olyan a kisugárzása, hogy mindegy, hogy öltönyben, vagy farmerben feszít...

Részemről a mediterrán típust részesítem előnyben, sötét haj ( ha hosszú, csak jobb), sötét szemek.

Belső: legyen határozott, tisztelje a nőket. És ami a legfontosabb ( bár közhely, de igaz!) - olyan legyen az egész lénye, hogy mellette igazi nőnek érezzem magam!

39/N

2012. jún. 12. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
41%

9-es vagyok, kis kiegészítés :)

Legyen nálam kicsit magasabb, ne legyen vékony. Mindenképp legyen izmos, de ne az a kigyúrt, hanem természetes... Pici poci nemcsak nem akadály, de feltétel :D

Ja, és eszébe se jusson testszerte szőrteleníteni magát... azt hiszem ennyi... :)

2012. jún. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!