Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek a borostás vagy a babaarcú férfiak jönnek be?
Figyelt kérdés
vagy esetleg a nagyobb szakállas..2011. okt. 23. 19:02
3/20 anonim válasza:
Amelyik megfog külsőre, az jöhet. Lényegtelen, ha különleges az arca akkor jöhet És itt nem kimondottan a helyes arcra értem. Ha meglátok benne valamit, akkor mindegy számomra, hogy férfias-e vagy babaarcú -e az arca.
4/20 anonim válasza:
babaarcú!! de egy kis borosta "elfér" :)
5/20 anonim válasza:
amelyik jobban áll neki... ha a borosta áll jól akkor az, ha a babaarc akkor az...
6/20 anonim válasza:
A borosta a lustaság divatja.
Nálam nem jön be,de nem vagyunk egyformák.
Én ápolatlanságnak tartom,arról nem beszélve,hogy öregít és beteges külsőt kölcsönöz,akár a hajléktalanoknál.
7/20 anonim válasza:
hát én ezt így nem sorolom csoportba.
ha nagyon osztályozós kedvembe vagyok akkor nekem van 5 szint és aszerint. 1-es a legrosszabb, az 5-ös pediga tökéletes, akivel még nem találkoztam, így csak istenített sztárokat tudnék mondani.
amúgy meg a szakáll nem jön be, a borosta is akkor ha "tudja viselni " az illető. valakinél n agyon férfias, valakinél pedig meg csak "reggel elfelejtettem borotválkozni" hatást kelt.
borostát mellesleg 20 év alatt NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!