Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek a borostás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek a borostás vagy a babaarcú férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
vagy esetleg a nagyobb szakállas..
2011. okt. 23. 19:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem h ismerem a kérdezőt.... nyugi jól áll a borosta és én szeretlek vele ♥

de am nekem bejön a borosta....az egészen hosszú is...csak jól álljon az illetőnek....de neked jól áll dárgám :P ♥

2011. okt. 23. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Most nem azért,de csókolóztatok Ti már ilyen borostás pasival??vagy csak dugtok?? Mert nekem égési sebeket okoz az arcomon.Na ennyit a borostáról.
2011. okt. 23. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Sztem ez nagyon arcfüggő. Vkinek jol áll vkinek nem. Viszont a tini srácoknál a ritka, na végre lett egykis szakállam típusu borosta sztem ultra GAS :D
2011. okt. 23. 20:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Borostás. A babaarc nem férfias. -.-' A szakáll az okés, de nem mindenkinek áll jól.
2011. okt. 23. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
Tönkreteszed a böröd, ha naponta borotválkozol...egy kis borosta nem árt.
2011. okt. 23. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
borostás <3
2011. okt. 24. 19:13
 17/20 anonim ***** válasza:
hát sztem nem gáz a borosta fiatal korban sem..ha valakinek az áll jól...a mindennapi borotválkozástól meg csak megerősödik/megdúsul a szőr..az se jó....am meg nem a szakállával kell csókolózni hanem a szájával, az nem szúr!!!
2011. okt. 25. 19:25
 18/20 anonim ***** válasza:
borosta- szakáll 17/L
2011. nov. 15. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:

szakáll az semmiképp sem

borosta az nagyon bejön

babaarc, az meg nőies,

szóval inkább legyen kis borosta vagy több borosta, de szakáll már ne legyen és babaarc se.

27/N

2011. nov. 15. 19:17
 20/20 anonim válasza:
tudom, hogy a babaarc itt nem erre utal, de engem egy aranyosabb arc sokkal jobban megfog, mint egy karakteresebb, viszont mivel nem kisfiúkra bukom, kell valami, ami férfiassá teszi..én a babaarc+borosta kombóra voksolok :)
2012. júl. 3. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!